Saltsjöbaden, Saltsjöbaden

Ljuskärrsvägen 25

Såld
  • 3 rum
  • 77,8 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad lägenhet med balkong i sydost med utsikt åt golfbanan. Lägenheten ligger på entréplan.

Uppe på det lummigt inbäddade Ljuskärrsberget, granne med Erstaviksreservatet och Lundsjön, erbjuds nu möjligheten att skapa ert nya drömboende. Lägenheten ligger intill den vackra naturen som rofyllt gör sig närvarande utanför husknuten. Trevligt läge på samma plan som entrén, kombinerat med en härlig balkong som bjuder på sydostläge med utsikt åt golfbanan och naturen.

Lägenheten disponeras idag som en 3:a, och har två bra och fina sovrum. Badrummet bjuder på golvvärme, helkaklade väggar samt ett badkar. Lägenheten behöver lite ny kärlek på väggarna och kanske en slipning av golvet.
Vardagsrummet och köket har öppen planlösning men fortfarande gott om utrymme för just känslan att ha ett ordentligt kök och ett ordentligt vardagsrum. Ljuset skiner in från alla fönster och från vardagsrummet når du även balkongen. Gillar ni att umgås med era vänner och ha stora bjudningar så är denna lägenhet helt perfekt för er!
Potentialen för ett riktigt trivsamt boende är slående!

Ljuskärrsberget är ett omtyckt, lugnt och mycket trevligt område i Saltsjöbaden. Området byggdes 1972 och husen är byggda i gårdar med lummiga innergårdar med uteplatser och flera lekplatser. Området är bilfritt med stora parkeringsplatser i anslutning till husen och emellan husen går flera promenadvägar.
Ljuskärrsberget ligger i anslutning till Saltsjöbadens Centrum som har allt ett centrum kan erbjuda såsom mataffärer, bokaffär, apotek, vårdcentral, restauranger och flera olika butiker. Ett stort centrum i ett litet format. Här finns även tågstationen där Saltsjöbanan trafikerar med tät turhet till Slussen (fn. byte till buss i Henriksdal) med en restid på endast ca 30 min. Med bil åker man via motorvägen snabbt till centrala Nacka och Stockholm.

I närområdet finns stora naturområden med Erstaviks orörda skogar med flera mil vandringsleder, löparspår och en välkänd golfbana som på vintern är ett populärt område för längdskidor. I närheten finns flera förskolor och skolor, närmsta förskola Fyren ligger endast ett par 100 m från lägenheten.

Mer om mäklarna