Saltsjöbaden/Ljuskärrsberget, Saltsjöbaden

Ljuskärrsvägen 98

Såld
  • 3 rum
  • 77,8 kvm
  • Bostadsrätt

Högt upp på Ljuskärrsberget med en magisk utsikt över trädtopparna och golfbanan

Detta läge är oslagbart. Högst upp i huset och en utsikt över trädtopparna och solen skiner hela dagen och på kvällen njuter ni av en magisk solnedgång. Bättre läge finns inte!

Bästa läget får man faktiskt säga här. Högst upp i huset med en välplanerad lägenhet och en helt magisk balkong i bästa solläge. Här njuter du av utsikten och kvällssolen. Solen skiner på balkongen i stort sett hela dagen men här uppe lovar jag dig att ni kommer även njuta av den magiska solnedgången.
Lugnt, tyst läge och helt fri från insyn men som sagt underbar utsikt mot golfbanan och trädtopparna.
Hallen bjuder på bra förvaring med garderober. Kök och vardagsrum har delvis öppen planlösning. Här finns det vackert parkettgolv och vita väggar. Fönster i öster och västerläge. Köket har gott om förvaring bakom sina vita köksluckor och även bra arbetsytor. Här finns det plats för ett matbord för 4-6 personer. Efter middagen tar diskmaskinen hand om disken.

Vardagsrummet är stort, luftigt och ljust genom sina stora fönster i västerläge. Härifrån tar ni även ut på den vackra balkongen. Här kommer ni spendera många timmar det kan jag lova er.

Två bra sovrum och ett renoverat badrum med dusch, toalett, handfat och tvättmaskin. Till lägenheten finns det även ett källarförråd.
Välkommen att komma på visningen och njuta av den härliga balkongen.

Ljuskärrsberget är ett omtyckt, lugnt och mycket trevligt område i Saltsjöbaden. Området byggdes 1972 och husen är byggda i gårdar med lummiga innergårdar med uteplatser och flera lekplatser. Området är bilfritt med stora parkeringsplatser i anslutning till husen och emellan husen går flera promenadvägar.
Ljuskärrsberget ligger i anslutning till Saltsjöbadens Centrum som har allt ett centrum kan erbjuda såsom mataffärer, bokaffär, apotek, vårdcentral, restauranger och flera olika butiker. Ett stort centrum i ett litet format. Här finns även tågstationen där Saltsjöbanan trafikerar med tät turhet till Slussen (fn. byte till buss i Henriksdal) med en restid på endast ca 30 min. Med bil åker man via motorvägen snabbt till centrala Nacka och Stockholm.

I närområdet finns stora naturområden med Erstaviks orörda skogar med flera mil vandringsleder, löparspår och en välkänd golfbana som på vintern är ett populärt område för längdskidor. I närheten finns flera förskolor och skolor, närmsta förskola Lundsjön ligger endast ett par 100 m från lägenheten.

Mer om mäklarna