Saltsjöbaden

Syrenparken 14

Såld
  • 3 rum
  • 74 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad trea i fint skick och stort sällskapsrum

Välkommen till denna hemtrevliga trea med stora sällskapsrum och balkong i söderläge. Njut av solens strålar hela dagen.

Välplanerad trea i populära Syrenparken. Hallen välkomnar dig med bra avhängning av ytterkläder. Därefter öppnar hela lägenheten upp sig. Vardagsrummet är ljust och luftigt och här får du plats med både soffgrupp och stort matbord. Här kan ni och era vänner samlas och umgås utan att det känns trångt. Solen skiner in från fönstrena som vetter i söderläge. Från vardagsrummet kommer du även ut på balkongen som även den ligger i söderläge och bjuder på trätrall. Här kan ni sola hela dagen om ni vill.

Köket är bra planerat, det är öppet till vardagsrummet men aldrig så att du ser disken utan bara de vackra fönstrena. Gott om förvaring och arbetsyta samt plats för ett mindre matbord om så önskas.
Denna lägenhet känns större än sina 74 kvm och har två stora sovrum varav ett även har en rymlig klädkammare.
Badrummet bjuder på dusch och förberett för tvättmaskin. Här kommer ni att trivas och utanför dörren bjuder föreningen på en massa olika aktiveter.

Syrenparken är en populär förening. Det finns gott om möjligheter till aktiviteter och förströelse inom föreningen. Dom har ofta fester och intressanta föredrag och uppskattade musikaftnar. Gillar Du att spela bridge, biljard eller boule har Du kommit rätt. Dom har ett mycket välutrustat bibliotek och ett välbesökt gym. Restaurangen blir en naturlig samlingspunkt för de boende. Föreningen har även brygga i Neglingeviken så varför inte starta dagen med ett morgondopp på somrarna.
Välkommen hem.

För mer detaljerad information se föreningens hemsida: http://syrenparken.bostadsratterna.se

Mer om mäklarna