Saltsjöbaden

Berguddsvägen 34

Såld
  • 4 rum
  • 118,6 kvm
  • Bostadsrätt

Idylliskt boende för barnfamiljen!

Välkommen till detta fina och mysiga brf - radhus på Bergudden. Huset har ett av de bättre lägen på Bergudden då det på framsidan av huset bjuder på förmiddagssol och på baksidan bjuds det på eftermiddag och kvällssol. Här kan ni njuta av en härlig middag i solen helt fri från insyn. Huset är välplanerat och entrén välkomnar dig med bra avhäningsmöjligheter. På entréplanet finns det ett stort, luftigt och ljust vardagsrum med plats för både soffa och stort matbord. Från vardagsrummet kommer ni även ut till den mysiga altanen och gräsmattan. Köket finner ni även på detta plan som har bra vitvaror och plats för matbord upp till 6 personer. Här finns det gott om förvaring bakom de vita köksluckorna. Ett stort badrum finns på entréplanet med dusch, handfat och toalett samt tvättmaskin och torktumlare. Går vi upp en våning kommer vi till den privata delen. Här finns det tre sovrum och två klädkammare samt ett stort badrum. Vill man göra om övervåningen så det blir fyra sovrum går det också bra. Från övervåningen når ni också vinden som bjuder på stort förvaringsutrymme. Letar ni efter ett hus som är ljust och välplanerat, nära förskola och skola samt kommunikationer så är Berguddsvägen 34 helt rätt för er!
Radhus i bostadsrättsföreningen Brf Bergudden Nedre.
Bergudden Nedre ligger med ett trevligt läge vid Pålnäsviken och Neglingeviken. Närhet till tågstation Neglinge, promenadavstånd till Saltsjöbaden Centrum samt Hotellviken. Båt och badplats bara 100 meter bort. Dagis i området och flera skolor i närområdet.

Saltsjöbaden kan även erbjuda golfbana, padelbanor, simhall, slalombacke och vackra strövområden i skog och längs stränder - allt inom några hundra meters avstånd. På vintern så finns det även skidspår ute i naturen och konstsnöspår. Allt finns verkligen i Saltsjöbaden.

Välkommen på visning!

Mer om mäklarna