Telegrafberget, Nacka, Saltsjö-Boo

Telegrafvägen 30

Såld
  • 2 rum
  • 52 kvm
  • Bostadsrätt

Underbar havsutsikt och exklusiva materialval

Välkommen hem till denna nyproducerade och moderna 2:a som ligger på Telegrafbergets absolut bästa läge, här bor du med havet som närmsta granne. Från varje fönster i bostaden och från den rymliga inglasade balkongen på 11 kvm har du en slående utsikt över havet, Lidingö och vidare in mot Stockholm. Här njuter du av ett optimalt solläge med eftermiddags- och kvällssol. Sitt på balkongen och njut av de vackra solnedgångarna samtidigt som båtarna passerar utanför.

Lägenheten har genomgående exklusiva materialval, smakfull inredning och modern öppen planlösning. Köket från Ballingslöv är inbjudande i grått med rostfri maskinpark från Siemens och enhetlig bänkskiva och stänkskydd i grå/beige. Kökets matplats delar naturligt av mot vardagsrummet och från vardagsrummet når du den stora balkongen som tack vare sin inglasning verkligen blir ett extra rum under stora delar av året. Sovrummet som ligger intill, rymmer dubbelsäng och har en rejäl garderobsvägg. Även i hallen och i vardagsrummet finns det gott om inbyggd förvaring. Samtliga av bostadens garderober är enhetliga med kökets grå luckor och varje garderob har automatisk belysning när man öppnar den.

Detta är den optimala bostaden för dig som ställer höga krav på ditt boende som vill ha nära till både skärgård och city. Dessutom har du i fastigheten tillgång till garage, relaxavdelning med bastu, gym, övernattningslägenhet, pergola och takterrass med havsutsikt.

Precis intill bostaden har du båthållplatsen där pendelbåt 83 och 83X (Strömkajen - Vaxholm/Rindö) trafikerar (SL-kort gäller) och smidigt tar dig in till stan. I området stannar också busslinje 416 som tar dig vidare till Orminge C på ca 5 min, där ett stort utbud av busslinjer finns. Hållplats Skarpövägen intill området erbjuder två busslinjer med motorvägsbussar.

Telegrafberget är ett framtidsområde som kommer vara en plats att räkna med, här planeras för flera restauranger, småbåtshamn och en exklusivt spahotell. Hela området omgärdas av natur med skogsstigar, sjöar och utsiktsplatser. Orminge centrum är ett fullutrustat centrum som erbjuder all service du kan behöva i vardagen med flertalet stora matbutiker. Önskas bredare shopping har du inte långt till Nacka Forum. Här bor du mitt emellan skärgård och storstad och närkontakten med vattnet och båtlivet är något alldeles speciellt. Trots det så är innerstan nära och du når Slussen på bara 30 minuter.

Mer om mäklarna