Telegrafberget, Nacka, Saltsjö-Boo

Edelcrantz väg 57

  • 5 rum
  • 136,4 + 3,9 kvm
  • Villa
Utgångspris 9 995 000 kr
Månadsavgift: 4 278 kr/mån

Parhus med exklusiva materialval och oslagbar utsikt!

Accepterat pris och flexibelt tillträde, ring ansvarig mäklare för att boka privatvisning i juli!

Varmt välkomna till detta magiska parhus på toppen av expansiva Telegrafberget. Bostaden har tre lyxiga våningsplan med exklusiva materialval som komplett Marbodalkök, genomgående golv av enstavig ekparkett och vattenburen golvvärme, från samtliga våningsplan bjuds dessutom stora fönsterpartier med magisk havsutsikt.

På entrévåning öppnar hallen direkt upp till bostadens hjärta, ett stort kulinariskt kök och en generös matplats med slående utsikt i flera väderstreck. Våningsplanet bjuder på naturlig ljusinsläpp, vackra vyer och en takhöjd på över tre meter. Här finns också ett stort badrum med lyxiga detaljer som klinker av granitkeramik samt en träbeklädd balkong med stora ytor och svårslagen utsikt. En trappa ned finns ett väl tilltaget vardagsrum med stora fönsterpartier och rikligt med ljusinsläpp. Via skjutbara glasdörrar nås en träbeklädd terras med milsvid utsikt i flera väderstreck, här finns också en stor och lyxig klädkammare som med enkla medel kan omvandlas till ett extra sovrum. Ytterliggare en trappa ned möts ni av en ljus och fräsch hall som leder till bostadens alla sovrum och ett väl tilltaget badrum, här finns dubbelhandfat, dubbla duschar, badkar och egen tvättdel. Bottenvåningen bjuder också på goda förvaringsmöjligheter både under trapp, i pannrum och i sovrummen, från två av sovrummen avnjuts dessutom magiska vyer över Stockholms inlopp.

Till bostaden hör ett rymligt förråd placerat precis utanför entrén samt två parkeringsplatser med laddstation direkt intill huset.

Bostadsrättsföreningen Segelvyn 1 grundas 2017 och husen stod klara för inflyttning under 2022. Bostäderna består av par- och radhus, samtliga 18 belägna på Edelcrantz väg. Föreningen har en väl utarbetat ekonomisk plan och både amorterar och avsätter medel för framtida underhåll redan nu. För att vara en nybildad förening är dessutom belåningsgraden förhållandevis låg.

Edelcrantz väg och Telegrafberget är ett av Nackas nyaste bostadsområden. Här bor man inbäddad i grönska, granne med havet och Stockholms inlopp, ett framtidsområde "mitt i" skärgården endast 30 minuter från Slussen.
Nere på kajen trafikerar flera båtlinjer både in mot city och ut mot skärgården och på toppen finns busshållplats med bussar till Orminge centrum samt framtidsplaner om en direktbuss till Slussen. Området byggs upp med stor varsamhet till dess historia såväl hur man utformar bostadshusen som de offentliga utsmyckningarna. Den äldre bebyggelsen vid vattnet kommer bevaras och har k-märkts. På sikt är ambitionen att de ska inrymma verksamheter som lockar besökare till området, t.ex. restaurang. Nere vid kajen finns det planer på att anlägga ett spahotell och småbåtshamn som gör det möjligt att ha egen båt intill bostaden. Från kajen trafikerar flera båtlinjer både in mot stan och ut mot skärgården.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Media

Bilder

Planritning

Telegrafberget, Nacka, Saltsjö-Boo

Edelcrantz väg 57

  • Framtidsvision - Telegrafberget
    Framtidsvision - Telegrafberget

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.