Orminge, Saltsjö-Boo

Skarpövägen 25

Såld
  • 3 rum
  • 81 kvm
  • Bostadsrätt

Stor gaveltrea i soligt läge!

Accepterat pris och flexibelt tillträde!

Välkommen hem till denna rymliga och välplanerade gaveltrea med stor balkong och rikligt med ljusinsläpp.

Denna lägenhet bjuder genomgående på stora ytor, både i kök, vardagsrum och de två sovrummen. Köket renoverades 2010 och håller fortsatt hög standard, här finns stora arbetsytor, gott om förvaring och en naturlig matplats som rymmer hela familjen. Vardagsrummet är naturligt ljust tack vara generöst fönsterparti mot mysig innergård. I ena sovrummet finns lyxig walk in closet och de andra bjuder extra stor yta tack vare en platsbyggd taksäng. Bostaden har ett genomgående gott ljusinsläpp som bara ett gavelläge kan erbjuda. Från vardagsrum nås en mysig balkong i fritt söderläge med sol hela dagen.

Föreningen är välskött och har flera större renoveringarna (tex. köksstammar, badrumsstammar och fönsterbyten) bakom sig, här finns gemensamhetslokal, cykel- och barnvagnsförråd, stor tvättstuga samt en gemensam grillplats.

På Skarpövägen bor man i ett centralt läge nära till busshållplats med flera busslinjer samt gångavstånd till Orminge centrum. Området är också känt för sina mysiga omgivningar med grillplatser, grönytor, härliga promenadstråk och badplatser. Samtidigt finns en direkt närhet till shopping, restauranger, goda kommunikationer och både förskolor och skolor, kort och gott det perfekta boendet för er som vill ha allt inom räckhåll.

Missa inte chansen att kika på denna fantastiska gaveltrea i Västra Orminge, sammanfattningsvis bjuds ni en välplanerad bostad med generösa ytor, stilfulla detaljer, balkong i söderläge och en direkt närhet till det mesta som vardagslivet efterfrågar.

Mer om mäklarna