Orminge, Nacka, Saltsjö-Boo

Skarpövägen 19

Såld
  • 3 rum
  • 81 kvm
  • Bostadsrätt

Ljus gaveltrea med högt och soligt läge!

Välkommen hem till denna välplanerade gaveltrea om 81 kvadrat högst upp på Skarpövägen 19. Bostaden är genomgående fräsch med nylagda golv samt nymålade tak och väggar, samtliga rum är rymliga, lättmöblerade och bjuder på rikligt med ljusinsläpp i insynsskyddat läge.

Köket är inrett med diskmaskin, ugn med spishäll och en stor kyl/frys, här finns en naturlig matplats med gott om rum för familj och gäster. Vardagsrummet är generöst och bjuder på riklig med ljusinsläpp från stort fönsterparti. Balkongen ligger i fritt söderläge och nås från vardagsrummet, här njuter man av sol större delen av dagen. Båda sovrummen rymmer plats för såväl dubbelsäng och förvaring som övrig önskvärd möblering. I bostaden finns också ett stort förråd som även kan nyttjas som lyxig klädkammare, kontor eller varför inte ett lekrum åt barnen. Föreningen är välskött och har så kallade dolda tillgångar i form av ett 50-tal hyresrätter, den kan dessutom stoltsera som en av föreningarna med lägsta månadsavgifter i området.

Missa inte chansen att förvärva denna fräscha gaveltrea med guldläge i Västra Orminge, sammanfattningsvis bjuds ni en välplanerad bostad med generösa ytor, solig balkong och direkt närhet till det mesta som vardagslivet efterfrågar.

På Skarpövägen bor man i ett centralt läge nära till busshållplats med flera busslinjer samt gångavstånd till Orminge centrum. Området är också känt för sina mysiga omgivningar med grillplatser, grönytor, härliga promenadstråk och badplatser. Samtidigt finns en direkt närhet till shopping, restauranger, goda kommunikationer och både förskolor och skolor, kort och gott det perfekta boendet för er som vill ha allt inom räckhåll.

Mer om mäklarna