Saltsjö-Boo

Skarpövägen 27

Såld
  • 3 rum
  • 61 kvm
  • Bostadsrätt

Kvadratsmart gaveltrea med stor balkong!

*Gavel med rikligt av ljusinsläpp, *Inglasad balkong, *Accepterat pris.

Välkommen hem till denna kvadratsamarta gaveltrea med rikligt av ljusinsläpp och stor inglasad balkong.

Bostaden har smakfullt renoverats över tid och har genomgående vackert golv av trestavig ekparkett och ljusmålade väggar. Planlösningen är generös och bjuder stort, socialt vardagsrum, helkaklat badrum och två rymliga sovrum. Köket går i tidlös stil med bänkskiva av trä, ljusa köksluckor och vitt kakel i halvstensförband, här finns även en naturlig matplats som rymmer större sällskap. Gavelläget ger dessutom ett naturligt ljusinsläpp i hela lägenheten. I ena sovrummet finns något så lyxigt som en fransk balkong och från vardagsrummet nås en stor inglasad balkong, här avnjuts kaffet med morgonsolen i ett mysigt, lugnt och insynsskyddat läge. I bostaden finns även en större klädkammare/förråd med goda förvaringsmöjligheter.

Föreningen är välskött och har flera större renoveringar (tex. köksstammar, badrumsstammar och fönsterbyten) bakom sig, här finns gemensamhetslokal, cykel- och barnvagnsförråd, stor tvättstuga samt en gemensam grillplats. Månadsavgiften inkluderar värme, vatten, bostadsrättstillägg samt snabb fiberuppkoppling och grundutbud av TV-kanaler.

Missa inte chansen att kika på denna kvadratsmarta gaveltrea i Västra Orminge, sammanfattningsvis bjuds ni en välplanerad bostad med generösa ytor, stilfulla detaljer, inglasad balkong och direkt närhet till det mesta som vardagslivet efterfrågar.

På Skarpövägen bor man i ett centralt läge nära till busshållplats med flera busslinjer samt gångavstånd till Orminge centrum. Området är också känt för sina mysiga omgivningar med grillplatser, grönytor, härliga promenadstråk och badplatser. Samtidigt finns en direkt närhet till shopping, restauranger, goda kommunikationer och både förskolor och skolor, kort och gott det perfekta boendet för er som vill ha allt inom räckhåll.

Mer om mäklarna