Söderby, Rönninge

Verandastigen 1

  • 1 rum
  • 41 kvm
  • Bostadsrätt
Accepterat pris 1 600 000 kr
Månadsavgift: 4 167 kr/mån

1:a om 41 kvm + 12 kvm loft med öppen planlösning i populära Söderby!

I populära Söderby säljes nu en mycket trivsam 1:a i söderläge och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här trivs man!

**** ACCEPTERAT PRIS! **** - Säljaren säljer för angiven prisnivå om inget högre bud inkommer. kontakta mäklaren för mer info.

Stig in i ljusets rike genom de stora fönsterpartierna som ramar in vardagsrummet och låter solljuset strömma in. Här möts du av en luftig och harmonisk atmosfär som smälter samman med den öppna planlösningen, vilket ger en känsla av rymd och frihet. Det extra loftet utgör en mångsidig yta, perfekt för att skapa ditt eget privata utrymme, vare sig det är som arbetsplats, läshörna eller en mysig sovplats. Möjligheterna är oändliga, och det är din egen kreativitet som sätter gränserna.

Omgiven av grönska och vackra parker blir varje steg utanför dörren en promenad i naturens famn. Njut av avkopplande stunder i de omgivande parkerna, eller ta en frisk morgonpromenad längs de vackra stigarna. Här får du det bästa av två världar, stadspuls och naturskönhet!
För de som pendlar är Verandastigen 1 idealiskt beläget med enkel tillgång till kollektivtrafik. Nära till bussar och tåg gör din dagliga resa till jobbet en smidig och bekväm upplevelse.

1:a om 41 kvm + 12 kvm loft, fransk balkong söderläge i populära Söderby. Mycket trivsam och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Stora fönsterpartier i vardagsrummet ger ett härligt ljusinsläpp och tillsammans med den höga takhöjden så ger detta en känsla av luft och rymd.

Kontakta oss idag och låt Verandastigen 1 bli din nya adress för livets bästa kapitel.

Välkommen hem!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Söderby, Rönninge

Verandastigen 1

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.