Rönninge

Skogsrovägen 12

Såld
  • 3 rum
  • 76 kvm
  • Bostadsrätt

Fräsch 3:a med optimalt läge!

Denna underbara 3-rumslägenhet på 76 kvadratmeter erbjuder en perfekt kombination av komfort och läge. Belägen i ett område som sällan har bostäder till salu, är detta en unik möjlighet att bli ägare till en bostad i ett mycket eftertraktat område.

Lägenheten är i genomgående bra skick belägen på andra våningen, vilket ger en trevlig vy och total avsaknad av insyn. Ljusinsläppet i lägenheten är fantastiskt, tack vare stora fönsterpartier som släpper in rikligt med naturligt ljus vilket i sin tur skapar en härlig atmosfär. En uppskattad planlösning med två bra sovrum, rymligt kök med köksö, nytt badrum, stort vardagsrum samt en balkong med sol från tidig förmiddag till sen kväll.

Brf Vilhemsdalsterassen, en förening som har ett gott renommé och är belägen på en höjd med återvändsgata som skapar trygghet för alla familjer i området. Med en kort promenad finner ni Rönninge Centrum med pendeltågsstation och dess utbud av daglig varuhandel samt E4:an på enbart ett par minuter. Parkering ingår i avgiften.

Sammanfattningsvis är detta en unik möjlighet att äga en 3-rumslägenhet i ett eftertraktat område, med fantastiskt ljusinsläpp, privatläge utan insyn, genomgående bra skick i en förening med gott renommé.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna