Ramlösa, Ramlösa

Fridas gata 161

Såld
  • 4 rum
  • 105,5 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerat & renoverat radhus på bästa läge!

Det inte varje dag som ett inflyttningsklart boende presenteras där fina materialval och en klockren disposition går i en röd tråd. Varmt välkommen till detta mycket trevliga boende beläget i populära Ramlösa!

Radhuset ligger beläget på bra läge i området med uteplats på två sidor och god potential för den trädgårdsintresserade. Väl innanför dörrarna fördelar sig ca 105,5 kvadratmeter på fyra rum och kök. Bostaden har genomgått en omfattande renovering genom åren där kök, badrum, golv och väggar fått ett ordentligt lyft. Kök från Myresjö renoverat 2010 och består av vita köksluckor (målade 2020), svarta handtag, granitbänksskiva, nytt stänkskydd (kakel) och fullutrustad maskinpark. Vidare finner man ett rejält vardagsrum, tre sovrum i olika storlekar samt två helkaklade badrum. Den ena badrummet från 2011 erbjuder duschhörna, och det andra från 2019 erbjuder riktigt fint kakel och badkar. I övrigt finner vi goda förvaringslösningar genom garderober. Sammantaget finner vi alltså ett hemtrevligt radhus perfekt för familjen som vill flytta in och njuta utan att behöva ta tag i kostsamma renoveringar.

I månadsavgiften om 5904kr ingår garage, sophantering, förråd, grundutbud av TV och bredband från Comhem (100-mbit) samt bostadsrättstillägget för hemförsäkringen. Kostnad om ca 650kr i månaden tillkommer för värme och vatten. Här bor man i populära Brf Humlegården, en välskött och stabil förening med god ekonomi och en genomarbetat underhållsplan. Föreningens medlemmar har tillgång till en samlingslokal samt en övernattningslägenhet, båda går att hyra för 100kr respektive 200kr per dag.

Utvändigt finner uteplats på var sida av huset. Båda sidorna är välskötta och erbjuder gott om plats för den trädgårdsintresserade. Här finns möjligheten för familjen att grilla och umgås solens alla timmar. Här bor du i ett populärt bostadsområde med närhet till flertalet grönområden, aktiviteter, förskolor och skolor 1-9. Från Ramlösa har du goda kommunikationer med buss och tåg från Ramlösa station.

Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

Mer om mäklarna