Ramlösa, Ramlösa

Ask-Upmarks allé 31

Såld
  • 2 rum
  • 57,5 kvm
  • Bostadsrätt

Enplansradhus snart till salu!

Här kommer du in i en perfekt planerad, renoverad och modern bostad som släpper in rikligt med ljus. Bostaden har två rum, ett badrum och kök samt en kvadratsmart boyta om 57,5 kvadratmeter. Materialvalen tillsammans med färgval skänker den här bostaden en genomgående harmonisk och fin känsla.

Fin och lättskött trädgård med både trädäck och gräsmatta där du kan njuta av härliga kvällar med familj och vänner. Dessutom finns ett rymligt och inglasat uterum som bidrar med ännu mer sociala ytor. Soligt läge

Vi kliver in i en rymlig hall med goda avhängnings/förvaringsmöjligheter.
Köket har genomgått uppfräschning. Köksluckorna går i vitt, praktisk bänkskiva i grått. Rostfri dubbel kyl/frys och inbyggd diskmaskin. Plats för matbord som utan problem rymmer 5-6 personer.

Vardagsrummet är generöst i storlek, lättmöblerat och präglas av mycket ljusinsläpp. Här finns det plats för större soffgrupp, tv-bänk och större matbord. Från vardagsrummet når vi genom dubbeldörrar det mysiga uterummet och trädgården.
Helkaklat badrum i neutrala färger med duschhörna, wc, kommod, handfat och spegel. Arbetsbänk som gör vardagsskötseln enklare. Tvättstuga finns.

Välkommen hem.

Mer om mäklarna