Ramlösa, Ramlösa

Hårlemans allé 17

Såld
  • 2 rum
  • 62 kvm
  • Bostadsrätt

Våning 3 av 4 med hiss! Balkong i västläge!

En totalrenoverad tvåa på 62 kvm med öppen planlösning

Upplev enastående utsikt över det grönskande landskapet och njut av solen på den rymliga balkongen i denna helt renoverade lägenhet, en omisskännlig pärla. Stor hiss finns!

Här kan du njuta av solnedgångar och trevliga sommarkvällar med dina nära och kära. Möjligheten att glasa in balkongen, med förbehåll för tillstånd från föreningen, ger dig flexibilitet och komfort året runt. Bostaden har genomgått en totalrenovering i from av väggar, golv, tak, el m.m

Denna 62 kvadratmeter stora bostad erbjuder generösa sociala utrymmen tack vare sin öppna planlösning. Köket är inte bara funktionellt utan även inbjudande och komplett med moderna vitvaror. Det neutrala badrummet erbjuder bekväma tvättmöjligheter medan det rymliga sovrummet rymmer en bekväm dubbelsäng och erbjuder gott om garderobsutrymme för enkel förvaring.

Brf Brunnsparken är en ekonomiskt stark förening med HSB som en trygg förvaltare. Föreningen erbjuder p-platser samt garageplatser (separat kö).
Missa inte chansen att bo i denna fantastiska lägenhet där komfort och funktion möts med enastående utsikt och bekvämlighet. Bostaden har genomgått en totalrenovering i minsta detalj.

Mer om mäklarna