Råå, Råå

Holger Danskes gata 14

Såld
  • 2 rum
  • 62,5 kvm
  • Bostadsrätt

Missa inte denna trivsamma tvåan på Råå!

På populära Råå, med närhet till den vackra naturen och stranden, finner du denna oslagbara bostad som erbjuder en harmonisk och bekväm livsstil. Inglasad balkong utan insyn.
Bostaden har en smart planlösning som sträcker sig på 66 kvadratmeter och ger dig tillräckligt med utrymme för alla dina behov. Badrummet är smakfullt renoverat med en stambyte som utfördes 2004 och har även en praktisk tvättmaskin som gör din vardag bekväm och problemfri. Det påkostade köket är verkligen imponerande med en stilren stenbänkskiva och högkvalitativa vitvaror från Siemens. Här finns gott om förvaringsmöjligheter och tillräckligt med utrymme för ett större matbord, perfekt för familjemiddagar eller middagar med vänner. Från köket har du även direkt tillgång till den inglasade balkongen med ett soligt läge, perfekt för att njuta av dina morgonkaffe eller avkopplande kvällar. Vardagsrummet är lättmöblerat, vilket gör det enkelt att anpassa det efter din personliga smak och stil. Här har du en flexibel plats där du kan skapa din egen oas för avkoppling och umgänge med nära och kära. Sovrummet är rymligt och har gott om plats för en dubbelsäng, garderober och andra möbler om så önskas.

Det bästa av allt är att du har möjligheten att bo i en mycket attraktiv och ekonomiskt stabil bostadsrättsförening. Riksbyggen, en pålitlig aktör, är där för att hjälpa till med ekonomin och underhållet, vilket ger dig en trygg och bekväm boendesituation. Dessutom finns det möjlighet att hyra garage- och parkeringsplatser separat, vilket gör det enkelt att ta hand om din bil. Bostaden inkluderar även två förråd, vilket ger dig gott om utrymme för förvaring.
Sammanfattningsvis är denna bostad på Råå en fantastisk möjlighet att skapa ditt drömboende i en idyllisk miljö nära naturen och havet. Med högkvalitativa material, smarta lösningar och närhet till alla bekvämligheter kommer du att trivas och känna dig hemma här.

Välkommen till ditt nya hem!

Mer om mäklarna