Ösmo-Vansta, Ösmo

Stigbygeln 6B

Såld
  • 5 rum
  • 119 kvm
  • Bostadsrätt

Parhus i fint skick med naturen runt knuten!

ACCEPTERAT PRIS - RING MÄKLAREN FÖR VISNING!

Välkommen till barnvänliga och natursköna Vansta by och detta fina parhus med rymlig tomt, eget bastuhus samt egen uppfart med plats för 2 bilar!

Med magisk omgivning och och riktig bullerbykänsla hittar du detta energisnåla parhus i mycket fint skick (byggt 2018). Här erbjuds 4 rymliga sovrum som skapar sovplatser åt alla familjemedlemmar. Ett stort, ljust och modernt kök som har all maskinell utrustning du kan tänkas behöva samt gott om plats för matbord. Här bor du med två generösa uteplatser som tar tillvara på solens alla timmar. På baksidan finns både altan och en stor gräsmatta som bjuder in till lek. Vardagsrummet är ljust och rymligt. Här finns också en braskamin skapar extra mysfaktor under årets kalla dagar! Huset erbjuder två stora, helkaklade badrum varav det ena med dusch och tvättmöjligheter och det andra med badkar.

Vansta By ligger på bekvämt pendelavstånd från stan (cirka 10-15 min gångavstånd till pendeltåg), omgivet av ett vackert kulturlandskap som bjuder på storslagna ströv­områden och närhet till både badsjöar och hav. En plats att samla minnen på. Perfekt för dig som vill ha tid över för det viktigaste i livet. En annan trevlig fördel med Vansta är att byn enbart har 32 fastigheter, så att den genuina Bullerbykänslan bevaras. På gångavstånd ligger även Vanstastiftelsens välskötta stall som erbjuder boxplats för den som är, eller vill bli, med häst. I närområdet finns även ett flertal förskolor och skolor.

Sammanfattningsvis ett boende med hög standard och en svårslagen miljö!

Välkommen hem till Stigbygeln 6b!

Kontakta ansvarig mäklare Therese Norén 0733521408 för visning!

Mer om mäklarna