Öregrund - Centralt, Öregrund

Håkanssons gata 14

Såld
  • 1 rum
  • 42,4 kvm
  • Bostadsrätt

Ljus och välplanerad etta med separat kök och sovalkov i populära Öregrund

Nu ges möjlighet att förvärva en mycket ljus och välplanerad etta med sovalkov och separat kök med matplats. Här bor ni i en omtyckt förening med låg avgift i ett mycket bra läge med en kort promenad ner till Öregrunds hamn!

Planlösningen fördelar sig på en välkomnande hall med plats för avhängning och mycket goda förvaringsmöjligheter genom klädkammare. Kök med goda arbetsytor och gott om förvaring samt med utrymme för matplats. Generöst och ljust allrum med sovalkov och fransk balkong, här finns gott om plats får både soffgrupp och TV-möbel. Avslutningsvis erbjuds ett fräscht renoverat badrum med våtrumsmatta, utrustat med duschhörna, WC, handfat med spegelskåp ovan. Välkommen hem.

Brf Vilsten är en välskött och stabil förening med god ekonomi som bl a erbjuder gemensamma tvättstugor, samlingslokal med uthyrningsrum, cykelförråd samt garage- och parkeringsplatser (separat kösystem).

Till bostaden tillhör två förråd i källaren.

Öregrund erbjuder bra badmöjligheter, fina strövområden, elljusspår för löpning och skidåkning samt flera tennisbanor. Här finns också butiker, vårdcentral med apotek, sporthall/gym/bastu, padelbanor, bibliotek, systembolag, restauranger, konditori m.m. Goda bussförbindelser till Uppsala. Till Gräsö tar man sig med den statliga bilfärjan utan kostnad året om.

Mer om mäklarna