Ödåkra, Ödåkra

Tellusgatan 19B

Såld
  • 4 rum
  • 104 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerat radhus på två plan med stora ytor, uterum, två förråd & p-plats/garage-möjlighet!

Nu kan vi presentera denna renoverade bostadsrätt på Tellusgatan 19B. Radhuset fördelar sina 104 kvadratmeter på fyra rum och kök, ett perfekt boende för familjen som vill bo riktigt bekvämt.

På entréplan erbjuds ett stilfullt kök från IKEA med fullutrustad maskinpark och matplats för 4-6 personer. Härligt vardagsrum med utgång till inglasat uterum och förråd. Helkaklat badrum med installerad tvättmaskin, torktumlare och badkar. Tar vi en trappa upp når vi ovanvåningen, där vi finner tre stora sovrum med gott om ytor för förvaringsmöblemang, varav ena rummet har utgång till balkong. På samma våningsplan har vi radhusets andra badrum, även detta är helkaklat med fin inredning. Radhuset genomgick en omfattande renovering 2018-2019.

Här bor du i ett attraktivt bostadsområde med närhet till familjens alla behov. I närområdet finner vi ett flertal förskolor, skolor, aktiviteter och grönområden. Från Ödåkra har du goda buss/tåg-förbindelser in till Helsingborg C och för bilpendlaren når man E6/E4 inom 2 minuter. Väla köpcentrum ligger endast några hundra meter från ytterdörren och erbjuder ett hundratals butiker och restauranger.

I BRF Rävabacken bor du i en stabil och välskött bostadsrättsförening med god underhållsplan. Föreningens medlemmar har tillgång till en gemensam samlingslokal, övernattningslägenhet och tvättstuga. I månadsavgiften om 6631kr ingår värme, vatten, grundutbud av tv samt bredband 100mbit från Tele2.

Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

Mer om mäklarna