Ödåkra, Ödåkra

Ängavångsgatan 87

Såld
  • 4 rum
  • 107,7 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerat radhus på 2 plan med hörntomt i populära Ödåkra. Uppfört 2017 med carport & förråd!

Nu finns chansen att flytta till detta mycket trevliga radhus på hörntomt uppförd 2017 i populära Ödåkra. Här bor man omringad av härliga Duvestubbe, Väla naturreservat och Björka skogen. Från ytterdörren har man gångavstånd till Väla centrums breda shoppingutbud, flertalet idrottsaktiviteter, busshållplats och tågstation för pendlaren. Magiskt bekvämt för familjen!

Radhuset fördelar sina 107,7 kvadratmeter på två plan. Entréplan bjuder på ett påkostat kök från Vedum med fullustrad maskinpark från Bosch. Kök, matplats och vardagsrum ligger i en öppen planlösning och möbleras enkelt med både matbord för 4-6 personer samt en soffgrupp. På samma våningsplan finner vi ett helkakat badrum med tvättmöjligheter samt gott om förvaringsplats i klädkammaren intill. En trappa upp finner vi familjens egna avdelning. Här fördelas ytan på tre sovrum, varav ett master-bedroom. Stilrent badrum med duschhörna samt ett mindre allrum som enkelt går att göra om till arbetsrum eller förvaringsrum. Från vardagsrummet har vi utgång till trädgården i sydväst-läge som erbjuder förutom ett lättskött träddäck även ett förråd. Tack varje hörntomten har man en bredare uppfart vilket gör att man har plats för två bilar förutom carporten.

Sammantaget finner vi här ett boende med ljusa ytskikt och trevliga materialval. Samtliga väggar är slätspacklade och vitmålade med undantag för sovrum som är målad i en trevlig sober nyans. På golvet vilar en genomgående slitstark 3-stavsparkett.

Varmt välkommen på visning!

Mer om mäklarna