Ödåkra, Ödåkra

Ängavångsgatan 69A

REDO™
  • 3 rum
  • 72 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 995 000 kr
Månadsavgift: 4 647 kr/mån

Klockren trea om 72kvm på kanonläge i Ödåkra. Uppfört 2019 av BoKlok. Härlig balkong mot öppet grönf

Klockren trea om 72kvm på kanonläge i Ödåkra. Uppfört 2019 av BoKlok. Härlig uteplats mot öppet grönfält. P-plats & förråd ingår!

Nu finns chansen att flytta in i denna mycket trevliga markplanstrea uppförd 2019 av BoKlok. Här bor man omringad av härliga Duvestubbe, Väla naturreservat och Björka skogen. Från ytterdörren har man gångavstånd till Väla centrums breda shoppingutbud, flertalet idrottsaktiviteter, busshållplats och tågstation för pendlaren. Magiskt bekvämt!

Lägenheten ligger belägen på markplan och erbjuder 72 väldisponerade kvadratmeter. Invändigt finner vi ett fullutrustat IKEA-kök som ligger öppet mot matplats och vardagsrum, möbleras enkelt med både matbord för 4-6 sällskap och soffgrupp. De två sovrummen ligger i anslutning och rymmer både säng och gott om förvaringsmöblemang. Från entrén har vi närmast till klädkammaren som löser förvaringsfrågan utmärkt och ett stort badrummet med både duschhörna och installerad tvätt/torkmaskin. Pricken över i:et må vara den stora uteplatsen som nås från vardagsrummet och låter ögonen vila över en trevlig grön vy i sydväst-läge.

Ett boende med ljusa ytskikt och trevliga materialval. Samtliga väggar är slätspacklade och målade i antingen vitt eller biege. På golvet vilar en slitstark ek-mönstrad laminatparkett. Köket är ljust och välutrustat med vitvaror från Electrolux. En p-plats samt ett förråd ingår i avgiften!

Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklare Alexander Akkache vid frågor!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Ödåkra, Ödåkra

Ängavångsgatan 69A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.