Stenkulla, Nyköping

Jupitervägen 2

REDO™
  • 3 rum
  • 77,8 kvm
  • Bostadsrätt

3 rum och kök på 1:a våningsplan med balkong!

Välkomna till Jupitervägen 2 och en rymlig 3:a med balkong!

Den här välplanerade 3:a på första våningen är snart redo för försäljning. Här finns en stor välkomnande hall, ett rymligt kök med gott om arbetsytor och förvaringsmöjligheter,
badrum med dusch och tvättmaskin, ett praktiskt förråd/walk in closet, stort vardagsrum med öppen planlösning in mot köket och utgång till balkong och två mysiga sovrum. Här bor du i en välskött Riksbyggen-förening med 18 bostadsrätter där förråd, matkällare, cykelförråd och tvättstuga finns i källarplan. Här finns också en trevlig uteplats på innergården för gemensamma stunder och Riksbyggen ansvarar även för ekonomisk förvaltning, fastighetsskötsel och en i övrigt trivsam gårdsmiljö.
Praktisk alldeles utanför huset finns det gott om plats för besökande att parkera bilarna gratis under 24-timmar.

Här i området är det lätt att trivas med livsmedelsbutik, buss, pizzeria och gym i omedelbar närhet. Skolor finns inom bekvämt avstånd och promenadavstånd till Ekensberg med vårdcentral, apotek och tandvård.
Närheten till vacker natur och elljusspår är underbar och perfekt för avkopplande promenader eller utmanande löprundor. Här har du också närhet till Hjortensbergsbadet och Rosvalla med idrottshallar, gym och bowling och bra cykelvägar som tar dig till centrum på cirka 10 minuter. Vill du trots detta trivsamma läge ändå lämna Nyköping snabbt så tar det bara ett par minuter till E4 som leder dig Norr- eller söderut.

Varmt välkommen att anmäla intresse för rymliga Jupitervägen 2!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Stenkulla, Nyköping

Jupitervägen 2

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.