Öster, NYKÖPING

Vintervägen 11

Såld
  • 2 rum
  • 55,5 kvm
  • Bostadsrätt

Skönhet & elegans på 2 rok med balkong i söderläge en halv trapp upp!

Välkommen till Vintervägen 11 och en unik 2:a på 55,5 kvm i en synnerligen välskött förening. Denna bostad är smakfullt och genomtänkt renoverad och utstrålar skönhet och elegans och med fönster i tre vädersteck är här en riktigt härlig ljus atmosfär. Den moderna designen sammanflätas med tidstypisk 40-talscharm med höga golvsocklar, takrosett, vackra trägolv och en härlig balkong i soligt söderläge. Detta fantastiska boende är beläget endast en halv trapp upp på första våningsplan i en lugn och trevlig miljö, ett bekvämt och härligt boende för dig som vill ha det lilla extra.

Nu ges också chansen för dig som vill slippa jobbiga budgivningar och förhandlingar att förvärva denna fina lägenhet till ett fast pris. Först till kvarn alltså!

Varmt välkommen på visning av Vintervägen 11!

På Öster bor man med alla stadens bekvämligheter och vackra omgivningar inom bara några minuters promenad. Allahelgonakyrkan, Östra Bergens grönområde, Nyköpingshus och hamnen är några av stadens platser som ligger nära. Öster har också som område en hel del att bjuda på så som skola, förskola, mataffärer, restauranger, shopping och krogar.

Mer om mäklarna