Öster- Fågelbo, Nyköping

Vintervägen 2

Såld
  • 2 rum
  • 50 kvm
  • Bostadsrätt

Charmig och trivsam tvåa i hjärtat av Öster

Välkommen till denna underbara tvåa om 50 kvm belägen i ett lugnt och omtyckt område på Öster. Här kan du njuta av en trivsam tillvaro med närhet till hamnen, livsmedelsbutiker och det pulserande stadslivet med sina butiker och restauranger.

Bostaden hälsar dig välkommen med en ljus och trevlig hall, ett stilrent kök utrustat med öppna hyllor och klinkergolv med lyxig golvvärme och intill fönstret får matplatsen en fin plats. Vardagsrummet är ljust och rymligt med en ljussatt fondvägg som ger en extra mysig känsla och från vardagsrummet finns utgång till balkongen där solen värmer från tidig morgon till långt in på eftermiddagen. I sovrummet som vätter mot husets baksida och trädgård har en rofylld atmosfär och här kommer du att trivas och sova gott. Badrummet är ljust och fräscht med vitt kakel och spotar i taket och utrustat med badkar och ett stort rymligt spegelskåp.

Denna bostad är en del av en välskött förening med en låg avgift. Föreningen erbjuder gott om förråd samt tillgång till övernattningsrum, bastu och relaxavdelning i grannhuset. Här kan du verkligen njuta av bekvämligheten och trivseln som föreningen erbjuder.

I den östra delen av Nyköping ligger Fågelbo. Ett lugnt område med närhet till centrum, hamnen och
Rosvalla. Här finns en blandning av villor, radhus och lägenheter. Ett område med grönområden samt nära till
flera skolor.

Varmt välkommen på visning av fina Vintervägen 2!

Mer om mäklarna