Alby, Norsborg

Albyvägen 13

Såld
  • 3 rum
  • 64,5 kvm
  • Bostadsrätt

Totalrenoverad lägenhet med bra läge!

Varmt välkomna till Albyvägen 13! Här möts ni av en totalrenoverad trea med alla bekvämligheter som kan tänkas behövas. Den öppna och rymliga planlösningen ger er möjligheten att utforma boendet helt efter era egna preferenser. Lägenheten är välplanerad och varje kvadratmeter utnyttjas bästa tänkbara sätt!

Ifrån hallen kommer ni till vardagsrummet. Här finns möts ni av ett generöst utrymme med plats för både en matgrupp samt soffhörna. Genom lägenhetens vardagsrum kommer ni ut till den inglasade balkongen i härligt sydväst läge där ni kan njuta av eftermiddagssolen.
I köket finns det gott om arbetsyta och är utrustad med maskinell utrustning för en bekväm vardag. Här kan ni även avnjuta en fika eller den mindre måltiden. Med de två sovrum är den idealisk för den mindre familjen eller för de som vill ha ett extrarum till gäster. Lyxigt, helkaklat badrum med marmorgolv samt golvvärme.

Lägenheten är belägen i Brf Albyhus 3 vilket är en välskött förening med god ekonomi och likviditet. Här har ni tillgång till föreningens trädgårdsterrass som återfinns på femte våningen i huset med en härlig utsikt över sjö och skog. Perfekt för grillning en varm sommarkväll. Föreningen har även en stor festlokal till uthyrning.

Området bjuder på fantastiskt friluftsliv samt natur. Det finns även ett stort utbud av sport- och fritidsaktiviteter i området. Med en kort promenad på fem minuter hittar ni Alby centrum med goda kommunikationsmöjligheter via buss och tunnelbana. Köpcentrum som Kungens Kurva samt Skärholmens Centrum ligger enbart några få stationer bort! Från Fittja kan man ta färjan direkt ut till Mälaröarna.

Sammanfattningsvis får ni en välplanerad lägenhet i toppskick med närhet till handel, kommunikationer och med ett rikt fritids och friluftsliv in på knutarna!

Välkommen hem!

Mer om mäklarna