Kvarnholmen, Nacka

Mjölnarvägen 20A

REDO™
  • 3,5 rum
  • 113 kvm
  • Bostadsrätt

Magnifik etagelägenhet med högt i tak och slående utsikt!

Välkommen hem till denna unika och magiska etagelägenhet i anrika och kulturhistoriska byggnaden Qvarnen Tre Kronor.

I direkt frontläge på Kvarnholmens kaj hittar ni denna magnifika bostad med en totalyta om ca 113 kvadratmeter. Högt belägen i huset erbjuder den inte bara enastående utrymmen och elegans, utan också en oslagbar utsikt över Stockholms inlopp och kungliga Djurgården. Här förenas tidlös charm med modern bekvämlighet, planlösningen är briljant och den enorma takhöjden skapar både rymd och lyx.

Den äldre charmen som finns i huset har bevarats och kombinerats med modern och hög standard så som högt i tak, naturoljat plankgolv och smakfulla detaljer med vackra snickerier och fönsterbänkar i natursten. Köket är påkostat och smakfullt från Vedum och utöver bänkskivor i exklusiv Carraramarmor även stor köksö, spotlights över arbetsbänk och maskinpark i rostfritt från Siemens. Vardagsrummet ligger i direkt anslutningen till köket och skapar med sin exceptionella takhöjd och vackra slottsfönster en unik känsla som måste upplevas på plats!

Via en vacker trappa nås bostadens etage om ca 20 vackert inglasade kvadratmeter. Rummet kan mörkläggas genom måttbeställa gardiner på skena, vilket gör att det kan disponeras som såväl gäst-/arbetsrum som permanent sovrum. Från etagevåningen ges direkt access till lägenhetens förråd. Bostadens två rymliga sovrum ligger vända mot den lugna innergården och här finns gott om förvaringsutrymme i form av inbyggda garderobpartier. Från det större sovrummet nås en mysig balkong i direkt söderläge med många soltimmar och vy mot den lugna, arkitektritade innergården. Här går det utmärkt att grilla med såväl el- som gasolgrill. De båda badrummen är rymliga och högkvalitativa med badkar respektive dusch. I det största badrummet finns också en gedigen tvättdel med arbetsbänk och överskåp.

Qvarnen Tre Kronor är en kulturhistoriskt värdefull byggnad som uppfördes 1898. Byggnaden har sedan varsamt renoverats av Riksbyggen och idag erbjuder huset ett boende utöver det vanliga. I föreningen finns bland annat eget gym med bastu, stor föreningslokal med strålande utsikt över Stockholms inlopp, övernattningslägenhet samt garage med garanterad plats och gott om laddplatser. Föreningen är dessutom exceptionellt välskött med god ekonomi, låg belåningsgrad och generösa månadsavgifter.

På Kvarnholmen finns flera smultronställen som restaurangerna Don Felice och Molinari, Don bar med uteservering i kvällssol, Delselius bageri och glassfabriken SNÖ. Kommunikationer in till Slussen och Nacka är mycket bra med tät busstrafik till Slussen och SL-båtar till Nybroplan och Lidingö/Ropsten/Skärgården. En hållplats bort med båten ligger Blockhusudden på Djurgården vilket är perfekt resa för söndagspromenaderna. Möjlighet till båtplats finns då området har flera båtklubbar.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Media

Bilder

Planritning

Kvarnholmen, Nacka

Mjölnarvägen 20A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.