Kvarnholmen, Nacka

Tre kronors väg 43

Såld
  • 5 rum
  • 112 kvm
  • Bostadsrätt

SJÖNÄRA VÅNING MED NEW YORK-KÄNSLA, BALKONG OCH 22 KVM TERRASS

Välkommen hem till denna mycket trevliga bostad i fastighet signerad Oscar Properties, en unik bostad och en av få 5:or i området. Här har man förädlat den gamla knäckebrödsfabriken till coola bostäder som andas industrikänsla med högt i tak, vackra spröjsade fönster med låg bröstning och exklusiva materialval. Fastigheten har vunnit pris för bästa ombyggnadsprojekt i Sverige enligt International Property Awards.

Mitt på Kvarnholmen intill centrum med bra utbud på både service och restauranger hittar ni denna unika bostad belägen högt upp i huset med 22 kvm terrass och 7 kvm balkong. Med två utomhusrum kan du välja plats att vara på allt efter väderlek och tidpunkt på dygnet. Bostadens planlösning är både genomgående och genomtänkt. Lägenheten har genomgående moderna och exklusiva interiörer inspirerade av 20-tals funktionalism med stilrena detaljer. Varje rum har en genomtänkt färgskala med målade väggar och vackra golv.

Kök och vardagsrum är placerade i hemmets centrala parti i öppen planlösning som skapar ett stort, ljust och genomgående sällskapsrum med plats för både stort matbord, soffor och fåtöljer. Köket är specialritat med vackra detaljer som mörka köksluckor, marmorbänkar och vägglampor. Från vardagsrummet har man utgång till den trevliga balkongen om 7 kvm med utsikt in mot city och kvällssol. I köket har man utgång till den fantastiska terrassen om 22 kvm med strålande söderläge och gott om plats för stora sällskap.

Alla fyra sovrum, som är placerade i varsitt hörn av bostaden, är väl tilltagna med stora fönster och utgång till terrass/balkong. I tre av sovrummen finns det gott om förvaring bakom snygga garderober. Bostadens två badrum är påkostade och fortsätter på den industriella stilen med takduschar, vackra handfat och separat tvättdel.

Här bor du med maffiga vyer över omgivningarna och en skön frihetskänsla både i bostaden och utomhus på terrassen.

Mer om mäklarna