Kvarnholmen, NACKA

Mjölnarvägen 10A

REDO™
  • 2,5 rum
  • 70 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 4 995 000 kr
Månadsavgift: 5 572 kr/mån

Läcker 2,5:a med stora sociala ytor och balkong med havsutsikt!

Välkommen till denna fina 2,5:a på totalt 92 kvm golvyta belägen på Kvarnholmens strandkant. Lägenheten genomsyras av smakfulla materialval, stora sociala ytor och en mysig inglasad balkong med magisk utsikt över Stockholms inlopp.

Här bor du toppmodernt med snygga påkostade materialval. De sociala ytorna är något utöver det vanliga och rymden man får här är svår att hitta i en lägenhet. Köket och vardagsrummet ligger i öppen planlösning och förlängs ytterligare av den inglasade balkongen om hela 12 kvm. Från både vardagsrum och balkong har du en underbar utsikt över havet, Djurgården och vidare ut i skärgården, helt fritt från insyn. Här njuter du av utsikten både vid frukostbordet och i tv-soffan. lyxigt badrum, Köket är stilrent med gott om förvaring och köksutrustning i rostfritt.

Sovrummet rymmer stor säng och sängbord, här blickar du ut över Djurgården, havet och njuter av båtarna som passerar. I hallen finns bostadens stora badrum och här finns dusch med duschväggar i glas och tvättdel med tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk och överskåp. I hallen finns en stor skjutdörrsgarderob och en inredd klädkammare. I lägenheten finns ytterligare en stor klädkammare som nyttjas som arbetsrum. Vill man kan man skapa dagsljus i rummet genom glasdörr eller industrivägg. Då skulle lägenheten kunna nyttjas som en 3:a.

I huset finns garage och till lägenheten hör ett källarförråd. Med access från huset finns också en bilfri innergård och en stor takterrass med underbar utsikt och sol hela dagen.

Precis utanför dörren har du båthållplatsen som tar dig in till Nybroplan på ca 20 min eller mot Lidingö åt andra hållet. I området finns busslinje som tar dig in till Slussen på ca 10 min. I området finns även en matbutik, sushibar, bageri, tandläkare, vårdcentral, frisör, apotek, glassbaren SNÖ och restauranger såsom Don Felice, Molinari, Don Bar & Crispy Pizza Bistro.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Kvarnholmen, NACKA

Mjölnarvägen 10A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.