Kvarnholmen, Nacka, Nacka

Tre kronors väg 31

Såld
  • 2 rum
  • 47 kvm
  • Bostadsrätt

Magisk 2:a med industrikänsla, kvällssol och storslagen utsikt.

Välkommen hem till denna unika bostad, belägen centralt på Kvarnholmen med direkt närhet till både service och restauranger. På andra våning i port 31 hittar ni denna magiska tvåa med en takhöjd på över tre meter, genomgående golv av enstavig ekparkett och vackra spröjsade fönster. Här bjuds både storlagen vy in mot Stockholm och härlig glimt över inloppet. Köket är specialdesignat för fastigheten och har exklusiva materialval. Här har man verkligen fångat den där magiska industrikänslan när den är som allra bäst.

Fastigheten är alltså den gamla knäckebrödsfabriken som man förädlat till spektakulära bostäder. Lägenheten har en stor inbjudande balkong med kvällssol, sjöglimt och magisk utsikt in mot Stockholm. Balkongen bjuder gott om plats för familj och vänner, här tillåts dessutom grillning med såväl el- som gasolgrill. Planlösning av dessa 47 kvadrat är otroligt generös, den höga takhöjden ihop med de stora fönsterpartierna skapar ett par extra kvadratmeter på ren känsla. De sociala ytorna ligger i öppen planlösning med gott om plats för såväl soffgrupp som matplats. Sovrummet är väl tilltaget och rymmer både dubbelsäng, skrivbord och har egen utgång till balkong. Badrummet är påkostat och fortsätter på inslagen väg i industriella stil med stående kakel och antracitgrått tak. Lägenheten bjuder dessutom på flertalet platsbyggda och specialdesignade garderober.

Bostaden är inspirerad av 20-talets funktionalism och kombinationen av utsikt, exklusiva interiörer, stilrena detaljer, kvällssol och generös takhöjd är verkligen något som ska upplevas på plats.

På Kvarnholmen bor ni med närhet till såväl Stockholms innerstad som Nackas underbara natur- och skärgårdsmiljöer. På kajen strax nedanför bostaden ligger båthållplatsen där SL-båtarna tar er in till Nybroplan på knappt 30 minuter. Under rusningstid trafikerar även en direktbåt till Slussen och Strömkajen på endast ca 15 minuter. Runt knuten finns Kvarnholmens centrum där buss mot Slussen åt ena hållet och Nacka Forum åt andra hållet trafikerar med täta avgångar. Här finns dessutom god närservice i form av bland annat Coop-butik, bageri, kemtvätt, gym och sushi-restaurang. I direkta närområdet finns dessutom de Italienska restaurangerna Don Felice och Deli Molinari, båda med härlig uteservering och magiskt utsikt. På kajen, allra närmast vattnet ligger även den lyxiga glassbaren Snö.

Mer om mäklarna