Jarlaberg, Nacka

Diligensvägen 37

Såld
  • 3 rum
  • 76 kvm
  • Bostadsrätt

NYPRODUCERAD TREA MED HÖG STANDARD OCH UTEPLATS

Välkommen hem till denna helt nybyggda bostad mitt i idyllen Jarlaberg. Här bor du lugnt och tryggt samtidigt som du har närhet till ett stort utbud av restauranger, butiker, mataffärer och kommunikationer.

Här finns nu möjligheten att förvärva en helt nybyggd och totalrenoverad 3:a om 76 kvm med egen uteplats. Bostaden är mycket välplanerad med hög standard så som genomgående ekparkettgolv från Kährs, målade väggar i gråa nyanser och fönsterbänkar i marmor.

Köket från Marbodal går i grått med rostfri maskinpark från Siemens och är centralt placerat i lägenheten. Intill ligger den rymliga matplatsen och utgången till uteplatsen. Uteplatsen ligger i nordost med glasräcke och insynsskyddande häck.

Vardagsrummet ligger intill köket i öppen planlösning. Bostadens sovrum är välplanerade och god förvaring finns i hallen med en garderobsvägg med sju garderober. Badrummet är mycket stilrent i grå nyanser med högklassigt kakel från Höganäs, golvvärme, dusch med glasväggar och förberett för tvättmaskin.

Ett unik boende som måste upplevas på plats.

I Jarlaberg bor du i direkt närhet till naturen med Nyckelviken på promenadavstånd, liksom vackra strandpromenader och den inre skärgården. Här bor ni bekvämt med närhet till all tänkbar service i Nacka Forum. Nacka Strand ligger precis nedanför och är idag en blomstrande stadsdel med restauranger, padelbanor, gym och pendelbåtar till både stad och skärgård.

Mer om mäklarna