Jarlaberg, Nacka

Diligensvägen 70

Såld
  • 3 rum
  • 76 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad trea i högt insynsskyddat läge!

--Rymlig trea med sjöglimt-- Accepterat pris-- flexibelt tillträde--
Välkommen hem till denna välplanerade trea mitt i idyllen Jarlaberg, här bor ni med ett högt och insynsskyddat läge i ett tryggt och naturnära bostadsområde. På kort promenadavstånd nås goda kommunikationer (båt & buss), restauranger, shopping, matbutiker och trevliga promenadstråk. Lägenheten har genomgående golv av ekparkett och fönsterbänkar i natursten, bjuder generösa ytor och rikligt med ljusinsläpp från fönster i två väderstreck.

Bostaden har två lättmöblerade sovrum, båda med fri utsikt över området och glimt av Stockholms inlopp, vardagsrummet bjuder generösa ytor och utgång till inglasad balkong. Badrummet är helkaklat med golvvärme och lyxigt bubbelbakar. I köket finns gedigna arbetsytor, naturlig matplats och rikligt med förvaringsutrymme. Både kök och badrum totalrenoverades under 2009. Via generös hall med goda förvaringsmöjligheter nås bostadens samtliga rum.

Brf Nyckeln är en välorganiserad föreningen med god ekonomi och relativt låg belåningsgrad per kvadratmeter (lägst bland de sju föreningarna i Jarlaberg) Här finns faciliteter som tex. bastu, festlokal och övernattningslägenhet samt välskötta och barnvänliga innergårdar med stor lekplats. Läs gärna mer om föreningen på dess hemsida: https://www.nyckeln.se

Jarlaberg är ett naturnära och barnvänligt område med blandad bebyggelse av lägenheter och radhus, gott om lekytor och närhet till flera skolor och förskolor. På gångavstånd ligger naturreservatet Nyckelviken med vacker natur, härliga promenadstråk samt motionsspår. I angränsande Nacka Strand erbjuds bl.a. gym, restauranger och bageri, Nacka forum med ett stort shoppingutbud ligger även det bara en kort promenad bort. Strax utanför bostaden finner ni bussar som med tät trafik tar er till Slussen på en dryg kvart, från Nacka Strand finns även SL-båt att tillgå som bekvämt och vackert tar er till bl.a. Nybroplan, Frihamnen och Lidingö. Runt 2030 förväntas tunnelbanenätet inkludera Nacka, med en planerad uppgång i vid Jarlaberg/Nacka strand.

Mer om mäklarna