Jarlaberg, Nacka

Landåvägen 75

Såld
  • 2 rum
  • 63 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad 2:a med inglasad balkong i soligt västläge

Med sitt trevliga läge i hjärtat av lugna och populära Jarlaberg väntar nu denna välplanerade 2:a på en ny ägare!

Här erbjuds ni möjligheten att med gott samvete renovera och skapa en ny drömbostad att trivas i under många år framöver. Lägenheten återfinns en trappa upp i hus med hiss och här välkomnas ni av 63 effektivt nyttjade kvadratmeter fördelat på två rum och kök, en rymlig hall med klädkammare samt ett väl tilltaget badrum. Dessutom erbjuds en inglasad balkong i soligt västläge, vilken går att nyttja som ett extra rum under större delen av året. Lägenheten är i ett funktionellt skick, men i behov av renovering för att få en mer uppdaterad standard. Potential är bara förnamnet!

Läget är svårslaget med kort promenadavstånd till såväl Nacka Strand som Nacka Forum där komplett serviceutbud erbjuds. Närmsta busshållplats ligger 100 meter från porten och härifrån når ni Slussen på 16 minuter med buss 443. Från närliggande Nacka Strand kan ni ta båten in till stan, antingen med linje 83 till Strömkajen på 20 minuter eller linje 80 till Nybroplan på cirka 35 minuter. År 2030 kommer tunnelbanans blå linje börja trafikera Nacka Forum, närmaste tunnelbaneuppgång kommer då vara belägen cirka 450 meter från porten och restiden in till T-Centralen kommer vara 12 minuter.

Närheten till vattnet och naturen är påtaglig. På någon minuts promenad från porten når ni Nyckelvikens vidsträckta naturreservat som med sin vackra skärgårdsnatur och hänförande vyer över Stockholms inlopp bjuder in till rekreation och uppfriskande promenader.

Detta är ett läge som lämpar sig utmärkt för er som vill bo i brytpunkten mellan stad och skärgård. Som boende i Jarlaberg erbjuds ni det bästa av två världar! Tillträde kan ske i slutet av januari 2024. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Mer om mäklarna