Jarlaberg, Nacka

Landåvägen 16

Såld
  • 2,5 rum
  • 58 kvm
  • Bostadsrätt

Kvadratsmart 2,5:a med det där lilla extra!

Välkommen hem till denna kvadratsmarta 2,5:a mitt i idyllen Jarlaberg. Här bor man lugnt, tryggt och naturnära men samtidigt med direkt närhet till ett stort utbud av restauranger, butiker, mataffärer och kommunikationer.

Accepterat pris och möjlighet till privatvisning finns, vänligen kontakta ansvarig mäklare vid intresse.

Bostaden är genomgående i gott skick och håller hög standard, här bjuds ekparkettgolv i rustikt utförande, fönsterbänkar i natursten och en stor träbelagd uteplats i soligt söderläge. En kvadratsmart och multifunktionell 2,5a som redan i befintligt utförande nyttjas som 3:a men även med enkla medel kan omvandlas till en "riktigt" 3:a. Hallen är luftig och välkomnande, sovrummen lättmöblerade, vardagsrummet stort och bjuder rikligt med ljusinsläpp. Badrummet helkalkat med golvvärme och dimmbara spotlight i tak, köket är ljust och modernt med integrerade vitvaror och generösa arbetsytor. Bostaden bjuder på härliga sociala ytor både i kök, vardagsrum och inte minst på den stora, mysiga altanen, här finns en hemtrevlig och gemytlig känsla som behöver upplevas på plats. Kort och gott ett bekvämt och modernt boende med närhet till både stads- och naturliv.

Brf Mården är en välorganiserad HSB-föreningen med faciliteter som bastu, festlokal och övernattningslägenhet. Föreningens har två välskötta gårdar med fruktträd, grillplats, sittgrupper och lekplats. Gården i direkt anslutning till lägenheten har dessutom en magisk utsiktsplats där man kan njuta av solnedgången och vida vyer över Stockholms magiska inlopp. Läs gärna mer om föreningen på dess hemsida: www.hsb.se/stockholm/brf/marden/

Jarlaberg är ett naturnära och barnvänligt område med blandad bebyggelse av lägenheter och radhus, gott om lekytor och närhet till flera skolor och förskolor. På gångavstånd ligger naturreservatet Nyckelviken med vacker natur, härliga promenadstråk samt motionsspår. I angränsande Nacka Strand erbjuds bl.a. gym, restauranger och bageri, Nacka forum med ett stort shoppingutbud ligger även det bara en kort promenad bort. Strax utanför bostaden finner ni bussar som med tät trafik tar er till Slussen på en dryg kvart, från Nacka Strand finns även SL-båt att tillgå som bekvämt och vackert tar er till bl.a. Nybroplan, Frihamnen och Lidingö. Runt 2030 förväntas tunnelbanenätet inkludera Nacka, med en planerad uppgång i vid Jarlaberg/Nacka strand.

Mer om mäklarna