Jarlaberg, Nacka

Fyrspannsvägen 46

Såld
  • 3 rum
  • 76 kvm
  • Bostadsrätt

Insynsskyddad och välplanerad trea med inglasad balkong!

Välkommen hem till denna välskötta trea mitt i idyllen Jarlaberg, ett naturnära, lugnt och tryggt bostadsområde ett stenkast från Nacka Strand. Här bor man med direkt närhet till såväl natur och trevliga promenadstråk som restaurangliv och shopping.

Bostaden är mycket välplanerad med två möblervänliga sovrum och stort vardagsrum. Hallen har generösa ytor och här finns gott om plats till förvaring. Badrummet går i läckert Italiensk kakel och köket från Marbodal erbjuder både rikligt med förvaring och stor arbetsyta. Från köket, överblickande den lugna innergården nås en generös inglasad balkong med härlig eftermiddagssol, här finns också naturlig matplats som rymmer hela familjen. Lägenheten har rikligt med ljusinsläpp från öppningsbara fönster i två väderstreck, samtliga med lyxiga fönsterbänkar i natursten.

Brf Illern är en välorganiserad HSB-föreningen med faciliteter som bastu, festlokal och övernattningslägenhet. Från lägenheten blickar du ut över föreningens välskötta gård med fruktträd, grillplats, sittgrupper och lekplats. Läs gärna mer om föreningen på dess hemsida: www.hsb.se/stockholm/brf/illern/

Jarlaberg är ett naturnära och barnvänligt område med blandad bebyggelse av lägenheter och radhus, gott om lekytor och närhet till flera skolor och förskolor. På gångavstånd ligger naturreservatet Nyckelviken med vacker natur, härliga promenadstråk samt motionsspår. I angränsande Nacka Strand erbjuds bl.a. gym, restauranger och bageri, Nacka forum med ett stort shoppingutbud ligger även det bara en kort promenad bort. Strax utanför bostaden finner ni bussar som med tät trafik tar er till Slussen på en dryg kvart, från Nacka Strand finns även SL-båt att tillgå som bekvämt och vackert tar er till bl.a. Nybroplan, Frihamnen och Lidingö. Runt 2030 förväntas tunnelbanenätet inkludera Nacka, med en planerad uppgång i vid Jarlaberg/Nacka strand.

Mer om mäklarna