Jarlaberg, Nacka, Nacka

Trillans väg 49

Såld
  • 2 rum
  • 63 kvm
  • Bostadsrätt

Smakfullt renoverad 2:a i populära Jarlaberg

Välkommen hem till denna välrenoverade bostad mitt i idyllen Jarlaberg. Här bor du lugnt och tryggt samtidigt som du har närhet till ett stort utbud av restauranger, butiker, mataffärer och kommunikationer.

Nu finns möjligheten att förvärva en totalrenoverad 2:a om 63 kvm med balkong i soligt läge. Bostaden är mycket välplanerad med hög standard så som genomgående ekparkettgolv och fönsterbänkar av natursten. Väggarna är målade i mjuka och ljusa färger.

Det nyrenoverade köket är placerat centralt i lägenheten och går i ljusa färger. Här finns också rymlig matplats placerad i burspråk vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Från matplatsen nås balkong i sydvästligt läge med gott om soltimmar. Balkongen vätter mot lugn och grönska.

Vardagsrummet är väl tilltaget och bjuder rikligt ljusinsläpp. Bostadens sovrum går i ljus kalkfärg och har gott om plats för dubbelsäng, förvaring, skrivbord samt ytterligare möblemang. Intill sovrummet finns rymlig klädkammare som likväl kan disponeras som tex. kontor/barnkammare/lekrum. Badrummet är mycket stilrent med högklassigt fasat kakel, golvvärme, lyxigt badkar samt både tvättmaskin och torktumlare.

Ett unik boende som måste upplevas på plats.

I Jarlaberg bor du i direkt närhet till naturen med Nyckelviken på promenadavstånd, liksom vackra strandpromenader och den inre skärgården. Här bor ni bekvämt med närhet till all tänkbar service i Nacka Forum. Nacka Strand ligger precis nedanför och är idag en blomstrande stadsdel med restauranger, padelbanor, gym och pendelbåtar till både stad och skärgård.

Mer om mäklarna