Jarlaberg, Nacka, Nacka

Landåvägen 77

Såld
  • 3 rum
  • 75 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad 3:a med stor inglasad balkong

Välkommen till en familjär lägenhet med två bra sovrum. Lägenheten karaktäriseras av en bra planlösning, inglasad balkong i österläge och ett smakfullt renoverat badrum från 2019. Vardagsrummet är väl tilltaget och rymmer såväl stor soffgrupp som övrigt möblemang. Köket erbjuder en mysig matplats med bra arbetsyta, härifrån nås också en stor inglasad balkong där man med fördel njuter av morgonkaffet i solen. Köket har spis med ugn samt kyl och frys i fullhöjd och ny diskmaskin från 2021. Hallen är väl tilltagen och ombyggd 2019 med fem platsbyggda garderober. Från hallen når man också det stora sovrummet. Vidare in i lägenheten nås det andra sovrummet som rymmer såväl dubbelsäng och avlastningsbord här finns också en garderobsvägg med fem garderober. Helkaklat badrum med takdusch, badkar, tvättmaskin och torktumlare från 2021 samt gott om förvaring.
All el är utbytt mot jordade eluttag med nytt elskåp med jordfelsbrytare.

Mården är en välorganiserad HSB-föreningen med faciliteter som bastu, festlokal och övernattningslägenhet. Läs gärna mer om föreningen på deras hemsida: brf-marden.se.

Jarlaberg är ett naturnära och barnvänligt område med blandad bebyggelse av lägenheter och radhus, gott om lekytor och närhet till flera skolor och förskolor. Med bara 10 minuters promenad får du tillgång till Nacka Forums stora shoppingutbud samt utökade bussmöjligheter. Storhandlingen gör du enkelt på prisbelönta Ica Maxi Nacka intill Nacka Forum. På gångavstånd ligger naturreservatet Nyckelviken med vacker natur, härliga promenadstråk samt motionsspår och i angränsande Nacka Strand erbjuds stort utbud av restauranger och bagerier och övrig service. Ett par minuter bort finner du bussar som med tät trafik tar dig till Slussen på en dryg kvart. Från Nacka Strand finns också SL-båt att tillgå som bekvämt tar dig till bl.a. Nybroplan, Frihamnen och Lidingö. Runt 2030 förväntas tunnelbanenätet inkludera Nacka, med en planerad uppgång i vid Jarlaberg/Nacka strand.

Mer om mäklarna