Finntorp, Nacka

Tallidsvägen 7

REDO™
  • 3,5 rum
  • 83 kvm
  • Bostadsrätt

Renoverad och högt belägen 3,5a med milsvid utsikt och inglasad balkong.

Detta är en kommande försäljning med möjligt tillträde i början av 2026.

Välkommen hem till denna ljusa och moderna 3,5a (möjlig 4a) med högt och fritt läge i populära Finntorp. Området är perfekt för dig som vill bo lugnt och rofyllt men samtidigt med direkt närhet till utmärkta kommunikationer, god närservice och ett rikt friluftsliv. Lägenheten som bara måste upplevas på plats ligger högt belägen på våning 8 av 10 med härlig sjöutsikt och inglasad balkong, det fria läget med milsvid utsikt från samtliga fönster bidrar i kombination med fräscha ytskikt och stilfulla detaljer till en hög trivselfaktor som genomsyrar hela bostaden.

Bostaden är smakfullt renoverad och bjuder genomgående på generösa ytor och härlig rymd, här finns helkaklat badrum och ett modernt kök med gott om förvaring och rikligt med arbetsytor. En separat matplats i halvöppen planlösning mot vardagsrum och kök skapar en härlig känsla och bjuder in till sociala sammanhang. Båda sovrummen ligger insynsskyddade i högt läge, har öppningsbara fönster som bjuder härliga vyer och sjöglimt. Hallen är väl tilltagen och erbjuder rikligt med förvaring i form av stort garderobsparti och rymlig klädkammare. Vardagsrummet har en närmast panoramaliknande utsikt med vyer över både grönområde och stad, här kan man mysa ned och se solnedgången färga både Globen och Hammarbybacken.

Till bostaden hör ett rymligt vindsförråd och en mindre matkällare. Brf. Talliden 7-9 är en relativt ung förening med framtiden för sig, här finns så kallade dolda tillgångar med flera hyresrättslägenheter och lokaler. I föreningen finns gemensamhetsytor som generösa tvättutrymmen, cykelförråd och barnvagnsrum, i port 7 finns dessutom en gemensam takterrass med härlig utsikt över Stockholms inlopp. En perfekt plats att samlas på, lagom tills klockorna ringer in det nya året.

Attraktiva Tallidshöjden i Finntorp är ett mycket lugnt och trivsamt bostadsområde med härlig 50-tals anda. Här bor man centralt i ett optimalt läge för er som vill ha det bästa av två världar, hav och natur samt närheten till city och puls. Finntorps Centrum är områdets kärnpunkt och erbjuder ett par butiker, restauranger, gym och café. På kort gångavstånd ligger goda busskommunikationer, Slussen nås på ca 8 min och under rusning går täta linjer även till Cityterminalen och Hornsberg. I närliggande Sickla trafikerar dessutom tvärbanan och i framtiden kommer nya tunnelbanan ha en uppgång vid Järla, endast ett par minuter från bostaden. Sickla köpkvarter och allt de har att erbjuda ligger på bekvämt promenadavstånd, likaså gör härliga badplatser runt Järlasjön och Svindersvik.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Finntorp, Nacka

Tallidsvägen 7

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.