Finnboda Hamn, Nacka, Nacka

Finnboda varvsväg 14A

Såld
  • 3 rum
  • 78,5 kvm
  • Bostadsrätt

Stor 3:a med dubbla balkonger, sol hela dagen och magisk havsutsikt!

Välkommen hem till denna moderna och ljusa lägenhet med toppläge i Finnboda Hamn. Här erbjuds två rymliga balkonger som tillsammans bjuder sol hela dagen, båda dessutom med utsikt mot Stockholms inlopp! Öppen planlösning mellan vardagsrum och matplats, läcker halvö som både delar av och förbinder rummet mot det välplanerade och ljusa köket från Vedum.

Båda sovrummen ligger insynsskyddade med fönster mot föreningens innergård, det större sovrummet har dessutom utgång till egen balkong med morgonsol och utsikt. Hallen är väl tilltagen och erbjuder rikligt med förvaring i form av dubbla garderobspartier och stor klädkammare. Badrummet bjuder gott om yta, är helkaklat och innehåller egen tvättdel med både arbetsbänk och gedigen förvaring.

Här bor du centralt i det mest optimala området för dig som vill ha det bästa av två världar, hav och natur samt närheten till city och puls. Lägenheten är byggd 2014 och bjuder på generösa ytor, gott om förvaring och samtliga materialval är av hög standard. Genomgående ekparkettgolv och fönsterbänkar i sten, kök från Vedum, bänkskiva i granit samt maskinpark och vitvaror från Electrolux. Detta är en lägenhet och ett område att trivas i.

Det unika läget ger dig direktkontakt med Saltsjön och farlederna in mot Slussen, det är här de gigantiska kryssningsfartygen passerar på sin väg till och från Stockholm och i Finnboda Hamn ligger båthållplatsen där pendelbåtarna tar dig snabbt in till stan på ca 20 min. Om du hellre tar bussen når du Slussen från den närliggande hållplatsen på ca 8 min. I området finns ICA, gym, trevliga caféer och restauranger. Området i Finnboda Hamn har ett högt historiskt värde och här blandas moderna hus, strandpromenad längs kajen, service och närhet till skärgården med charmiga industribyggnader. Möjlighet till båtplats i närområdet finns genom Finnboda båtklubb, Svindersviks båtklubb och Segelsällskapet Gäddviken.

Mer om mäklarna