Finnberget, NACKA

Finnbergsvägen 36

Såld
  • 2,5 rum
  • 58 kvm
  • Bostadsrätt

Modern minitrea med dubbla balkonger och slående utsikt!

Välkomna hem till denna välplanerade och smakfullt renoverade lägenhet där kvadratmetrarna verkligen bjuder på något utöver det vanliga.

Bostaden har totalrenoverats i närtid och håller hög standard även för den kräsne, vad sägs om genomgående vitlaserad ekparkett, vitmålade väggar och detaljer som platsbyggd kökssoffa, gömda teknikskåp och infällda platser för TV`n direkt i väggarna. Det som dessutom gör lägenheten till något alldeles extra är de två balkongerna som tillsammans ger sol större delen av dagen. Utöver balkong mot den mysiga innergården finns en stor inglasad och trädäckad balkong med magnifik utsikt mot Stockholms inlopp och över Djurgården.

Planlösningen är inbjudande och genomtänk, vilket ger ett maximalt nyttjande av de 58 kvadratmetrarna. Fullutrustat kök med generös yta för matplats, två sovrum som båda rymmer dubbelsäng och helkalkat badrum med golvvärme och spotlights i tak. I vardagsrummet finns gott om plats för både soffa, tv samt övrig önskvärd möblering, här finns också en stor klädkammare som även kan nyttjas som tex. hemmakontor. Lägenheten bjuder på rikligt med naturligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Det höga läget ger förutom en magnifik utsikt ett gott insynsskydd.

Sammanfattningsvis bjuds här ett nyrenoverat och modernt boende i en stabil bostadsrättsförening, dessutom med fantastiskt utsikt och närhet till båda natur och goda kommunikationer till stad och puls.

Till bostaden hör ett källarförråd som ligger lättillgängligt i samma port. I föreningen finns också flera gemensamma faciliteter som övernattningslägenhet och föreningslokal samt gemensam grillplats, belägen med vidsträckta vyer högt upp på berget. Bostadsrättföreningen har en stabil ekonomi med låg belåningsgrad och så kallade dolda tillgångar genom flertalet hyresrättslägenheter.

Läget på Finnberget är oslagbart med närhet till både natur, hav och stadsliv. Här kan ni njuta av fina promenadstråk och vacker natur samtidigt som ni har närhet till stadens puls med bra kommunikationer in till Stockholm. Ni bor helt enkelt mitt emellan skärgård och storstad där närkontakten med vattnet och båtlivet är något alldeles extra. Trots det är innerstan nära och Slussen nås med buss på endast ca 7 minuter. SL har även båtlinjer med färja från antingen närliggande Finnboda hamn eller Kvarnholmen, direkt in till Nybroplan eller Ropsten.

Mer om mäklarna