Finnberget, Nacka

Finnbergsvägen 2

REDO™
  • 3 rum
  • 67 kvm
  • Bostadsrätt

Nyrenoverad gaveltrea med öppen planlösning!

Välkommen hem till denna nyrenoverade lägenhet mitt i idyllen på Finnberget.

Här bjuds 67 smarta och smakfullt renoverade kvadratmeter. Bostaden har tex. genomgående ett lyxigt trägolv från 2023 (Berg & Berg Norrlandsfuru) och samtliga väggar är målade i mjuka, ljusa färger från Jotun. Köket från Puustelli är påkostat och bjuder rikligt med förvaring och god arbetsyta, vardagsrummet har ett gediget ljusinsläpp från fönster i två väderstreck och bjuder gott om utrymme för större möblemang, här finns dessutom en läcker platsbyggd TV-bänk och bokhylla. I öppen planlösning mellan vardagsrum och kök finns en naturlig matplats med utgång till mysig balkong. Badrummet är modernt och fräscht renoverat under 2023 med nytt cementgolv, kommod, toalett, duschvägg och takdusch. Bostadens två sovrum är båda rymliga och har gediget med ljusinsläpp.

Totalt sett en modern bostad som erbjuder högklassiga materialval, rikligt med ljusinsläpp och generösa ytor för såväl socialt samspel som till förvaring, dessutom i en stabil bostadsrättsföreningen med god ekonomi. Här är det kort och gott bara att flytta in helt bekymmerfritt.

Till bostaden hör ett stort, samt ett mindre källarförråd som ligger lättillgängligt i samma port. I föreningen finns också flera gemensamma faciliteter som övernattningslägenhet och föreningslokal samt gemensam grillplats, belägen med vidsträckta vyer högt upp på berget. Bostadsrättföreningen har en stabil ekonomi med låg belåningsgrad och så kallade dolda tillgångar genom flertalet hyresrättslägenheter.

Läget på Finnberget är oslagbart med närhet till både natur, hav och stadsliv. Här kan ni njuta av fina promenadstråk och vacker natur samtidigt som ni har närhet till stadens puls med bra kommunikationer in till Stockholm. Ni bor helt enkelt mitt emellan skärgård och storstad där närkontakten med vattnet och båtlivet är något alldeles extra. Trots det är innerstan nära och Slussen nås med buss på endast ca 7 minuter. SL har även båtlinjer med färja från antingen närliggande Finnboda hamn eller Kvarnholmen, direkt in till Nybroplan eller Ropsten.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Finnberget, Nacka

Finnbergsvägen 2

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.