Finnberget, Nacka

Finnbergsvägen 42, 13131 Nacka

Såld
  • 2 rum
  • 58 kvm
  • Bostadsrätt

Högt belägen tvåa med oslagbar utsikt!

Välkommen hem till denna smakfullt renoverade tvåa med dubbla balkonger och oslagbar utsikt över Stockholms inlopp och Djurgården.

Bostaden har allt man kan önska av en modern lägenhet, där såväl kök som badrum och ytskikt totalrenoverades under 2017. Ekparkett löper elegant genom hela lägenheten och skapar en enhetlig och tidlös känsla. Här möts du av en bekväm och stilren atmosfär som genomsyrar varje rum. Fönster i tre väderstreck släpper in mängder av naturligt ljus och skapar tillsammans med den välplanerade planlösningen en härlig känsla av rymd och ljus. Vardagsrum, kök och sovrum bjuder samtliga på generösa ytor och utsikten från vardagsrummet och bostadens stora balkong är häpnadsväckande; här avnjuts såväl soluppgång som solnedgång.

Till bostaden hör ett stort källarförråd som ligger lättillgängligt i samma port. I föreningen finns också flera gemensamma faciliteter som övernattningslägenhet och föreningslokal samt gemensam grillplats, belägen med vidsträckta vyer högt upp på berget. Bostadsrättföreningen har en stabil ekonomi och låg belåningsgrad.

Läget på Finnberget är oslagbart med närhet till både natur, hav och stadsliv. Här kan ni njuta av fina promenadstråk och vacker natur samtidigt som ni har närhet till stadens puls med bra kommunikationer in till Stockholm. Ni bor helt enkelt mitt emellan skärgård och storstad där närkontakten med vattnet och båtlivet är något alldeles extra. Trots det är innerstan nära och Slussen nås med buss på endast ca 7 minuter. SL har även båtlinjer med färja från antingen närliggande Finnboda hamn eller Kvarnholmen, direkt in till Nybroplan eller Ropsten.

Detta är det optimala hemmet för den som uppskattar harmoni och bekvämlighet, mitt i lugnet med berg, skog och hav fast ändå med direkt närhet till det mesta vardagslivet efterfrågar.

Mer om mäklarna