Finnberget, Nacka

Finnbergsvägen 54

Såld
  • 3 rum
  • 74 kvm
  • Bostadsrätt

Gaveltrea med slående utsikt i flera väderstreck!

Välkomna hem till denna magiska trea med fantastisk utsikt i flera väderstreck. Högst upp i port 54 hittar ni denna välplanerade lägenhet om 74 kvadratmeter, bostaden är genomgående i gott skick och bjuder på ett naturligt ljusinsläpp som bara ett gavelläge kan göra. Under 2016 gjordes påkostade renoveringar där bland annat både badrum och kök byttes ut, väggarna fick ny färg och ekparketten slipades.

Lägenheten har två stora sovrum med plats för både dubbelsäng som övrig önskvärd möblering, båda dessutom med fantastiskt utsikt, det ena direkt över Stockholms inlopp och det andra mot Svindersvik och Globen. Kök, matplats och vardagsrum ligger i öppen planlösning med ljusinsläpp och utsikt i tre väderstreck. Detta skapar en härlig rymd som tillsammans med den havsnära känslan definierar hela bostaden. Via köket nås bostadens balkong, här avnjuts solnedgång med en magisk havsutsikt.

Detta är en bostad som för er som vill kombinera modern boendestandard med närhet till både city och natur men samtidigt dra fördelarna av en äldre förening med låga avgifter och välarbetad underhållsplan.

Till bostaden hör ett stort, samt ett mindre källarförråd som ligger lättillgängligt i samma port. I föreningen finns också flera gemensamma faciliteter som övernattningslägenhet och föreningslokal samt gemensam grillplats, belägen med vidsträckta vyer högt upp på berget. Bostadsrättföreningen har en stabil ekonomi med låg belåningsgrad och så kallade dolda tillgångar genom flertalet hyresrättslägenheter.

Läget på Finnberget är oslagbart med närhet till både natur, hav och stadsliv. Här kan ni njuta av fina promenadstråk och vacker natur samtidigt som ni har närhet till stadens puls med bra kommunikationer in till Stockholm. Ni bor helt enkelt mitt emellan skärgård och storstad där närkontakten med vattnet och båtlivet är något alldeles extra. Trots det är innerstan nära och Slussen nås med buss på endast ca 7 minuter. SL har även båtlinjer med färja från antingen närliggande Finnboda hamn eller Kvarnholmen, direkt in till Nybroplan eller Ropsten.

Mer om mäklarna