Finnberget, Nacka

Finnbergsvägen 58

Såld
  • 2,5 rum
  • 59 kvm
  • Bostadsrätt

Magisk minitrea med slående utsikt, balkong och solig uteplats!

--Accepterat pris, balkong med slående utsikt och solig altan--

Välkomna hem till denna smakfullt renoverade minitrea där kvadratmetrarna verkligen bjuder på något utöver det vanliga. På första våningen i port 58 bjuds ni såväl rymlig uteplats i soligt och insynsskyddat läge som mysig balkong med oslagbar utsikt över Stockholms inlopp. Lägenheten är renoverad under 2022 och går i en modern industriell stil där råa material möter de mjuka och skapar en urban lyx.

Bostaden har öppen planlösning som smälter samman matplats, kök och vardagsrum till en harmonisk enhet. Sovrummet närmast skärmas dessutom av genom vackert och öppningsbart industriglas vilket skapar extra rymd till det sociala utrymmet. Här finns gott om plats vilket gör det enkelt att umgås med familj och vänner. Från sovrummet nås en trädäckad uteplats om ca 10 kvadrat, hit hittar solen redan tidig morgon och stannar hela dagen. Bostadens andra sovrum ligger vackert med fönster mot Stockholms inlopp och bjuder på gott om plats för både dubbelsäng, skrivbord samt övrig mindre möblering. Via köket nås en mysig och trädäckad balkong med platsbyggda sittplatser och avlastningsbord, här möts ni av en hisnande utsikt över Stockholms inlopp, där skiftande himlafärger och båttrafikens pulserande liv blir en del av er vardag. I bostaden finns även en stor klädkammare och platsbyggt skrivbord med tillhörande hyllplan.

Till bostaden hör ett stort, samt ett mindre källarförråd som ligger lättillgängligt i samma port. I föreningen finns också flera gemensamma faciliteter som övernattningslägenhet och föreningslokal samt gemensam grillplats, belägen med vidsträckta vyer högt upp på berget. Bostadsrättföreningen har en stabil ekonomi med låg belåningsgrad och så kallade dolda tillgångar genom flertalet hyresrättslägenheter.

Läget på Finnberget är oslagbart med närhet till både natur, hav och stadsliv. Här kan ni njuta av fina promenadstråk och vacker natur samtidigt som ni har närhet till stadens puls med bra kommunikationer in till Stockholm. Ni bor helt enkelt mitt emellan skärgård och storstad där närkontakten med vattnet och båtlivet är något alldeles extra. Trots det är innerstan nära och Slussen nås med buss på endast ca 7 minuter. SL har även båtlinjer med färja från antingen närliggande Finnboda hamn eller Kvarnholmen, direkt in till Nybroplan eller Ropsten.

Mer om mäklarna