Finnberget, Nacka, Nacka

Finnbergsvägen 3

Såld
  • 2 rum
  • 54 kvm
  • Bostadsrätt

Nyrenoverad 2:a med hög standard.

Välkommen hem till denna nyrenoverade lägenhet mitt i idyllen på Finnberget. Här bor du lugnt och tryggt samtidigt som du har närhet till ett stort utbud av restauranger, butiker, mataffärer och kommunikationer.

Här bjuds 54 smarta och smakfullt renoverade kvadratmeter. Bostaden har tex. genomgående ett lyxigt trägolv från 2022 (tarkett Noble ek) och samtliga väggar är målade i mjuka, ljusa färger från Jotun. Köket är luftigt och bjuder gott om arbetsyta, vardagsrummet har rikligt med ljusinsläpp från Fransk balkong och fönster i två väderstreck. Här finns naturlig matplats och gott om utrymme för soffa, tv-bänk och ytterligare möblemang. Badrummet är fräsch och renoverat med nytt golv, duschvägg och takdusch under 2021. Lägenheten bjuder förutom rikligt med ljusinsläpp även vyer över lugn och grönska samt utsikt mot Hammarbybacken och Globen. På balkongen belägen i väster avnjuts dessutom härlig eftermiddags- och kvällsol, allt detta dessutom i ett insynsskyddat läge.

Totalt sett en bostad som erbjuder högklassiga materialval, rikligt med ljusinsläpp och generösa ytor för såväl socialt samspel som till förvaring.

Till bostaden hör ett stort källarförråd som ligger lättillgängligt i samma port. I föreningen finns också flera gemensamma faciliteter som övernattningslägenhet och föreningslokal samt gemensam grillplats, belägen med vidsträckta vyer högt upp på berget.

Uppe på Finnberget bor du med utsikt över hela stan. Här slutar Finnbergsvägen, vilket gör att genomfartstrafik saknas. Området präglas av lugn och under sommarhalvåret av grönska. Här bor du mitt emellan skärgård och storstad och närkontakten med vattnet och båtlivet är något alldeles speciellt. Trots det är innerstan nära och du når Slussen på endast ca 7 minuter, närmsta busshållsplats ligger i direkt anslutning till bostaden. SL har även båtlinjer med färja från antingen närliggande Finnboda hamn eller Kvarnholmen, direkt in till Nybroplan eller Ropsten. På Kvarnholmen växer ett stort utbud av restauranger och caféer fram.

Mer om mäklarna