Finnberget, Nacka, Nacka

Finnbergsvägen 3

Såld
  • 3 rum
  • 76 kvm
  • Bostadsrätt

Fantastisk 3:a med balkong och utsikt

Flexibelt tillträde, kontakta ansvarig mäklare för visning.

Välkommen hem till denna fantastiska gavellägenhet med dubbla balkonger i högt läge.

Lägenheten bjuder på rikligt med ljusinsläpp från stora fönsterpartier i tre olika väderstreck. Köket är smakfullt renoverat i industriell stil och erbjuder såväl gott om plats för sammankomster som magisk utsikt mot Djurgården. Från köket nås en mindre inglasad balkong med samma magnifika utsikt. Badrummet är renoverat i exklusiv kakel av rustfärgad Corten. Hallen bjuder på gott om förvaring med stor klädkammare och inbyggd garderob. Bostadens två sovrum är lättmöblerade och har gott om ljusinsläpp i insynsskyddad läge. Från ena sovrummet nås dessutom en stor inglasad balkong i direkt söderläge. Här sträcker sig utsikten mot såväl Svindersvik som Hammarbybacken och Globen. Vardagsrummet är väl tilltaget och här finns gott om plats för en stor soffa med tillhörande möblemang samt utrymme för matsalsdel.

Totalt sett en bostad som erbjuder fantastiskt utsikt i högt insynsskyddat läge, rikligt med ljusinsläpp och generösa ytor för såväl socialt samspel som till förvaring.

Till bostaden hör ett stort källarförråd som ligger lättillgängligt i samma port. I föreningen finns också flera gemensamma faciliteter som övernattningslägenhet och föreningslokal samt gemensam grillplats, belägen med vidsträckta vyer högt upp på berget.

Uppe på Finnberget bor du med utsikt över hela stan. Här slutar Finnbergsvägen, vilket gör att genomfartstrafik saknas. Området präglas av lugn och under sommarhalvåret av grönska. Här bor du mitt emellan skärgård och storstad och närkontakten med vattnet och båtlivet är något alldeles speciellt. Trots det är innerstan nära och du når Slussen på endast ca 7 minuter, närmsta busshållsplats ligger i direkt anslutning till bostaden. SL har även båtlinjer med färja från antingen närliggande Finnboda hamn eller Kvarnholmen, direkt in till Nybroplan eller Ropsten. På Kvarnholmen växer ett stort utbud av restauranger och caféer fram.

Mer om mäklarna