Älta, Nacka

Oxelvägen 57

Såld
  • 3 rum
  • 89 kvm
  • Bostadsrätt

Trivsam trea belägen i ett centralt och naturnära område!

Möjlighet att förvärva en välplanerad och trivsam trea belägen i ett insynsskyddat läge.

Välkommen till Oxelvägen 57 och populära föreningen BRF Stensö i Älta . Lägenheten är belägen på andra våningen och har ett otroligt centralt läge med närhet till både kommunikationer, natur, Älta Centrum och 2 minuters promenad till Ältabadet. Här har du möjligheten att flytta in och sätta din egen prägel på lägenheten.

- Egen tvättstuga.
- Flexibelt tillträde.
- Stambytt badrum och wc 2019.
- Inglasad balkong med sol från 13-tiden till nedgång.
- Möjlighet att sätta sin egen prägel på lägenheten.
- Närhet till Älta centrum, natur och kommunikationer.

Väl in i bostaden möts vi av en hemtrevlig hall med goda avhängningsmöjligheter. I anslutning till hallen nås även ett helkaklat badrum (Stambytt 2019), här med wc, dusch, handfat med kommod, spegelskåp samt handdukstork. I lägenheten finns även en WC. (Stambytt 2019)

Vidare in i bostaden når vi det ljusa köket med goda arbetsytor såväl som förvaringsytor genom över och underskåp. I köket finns det plats för en matgrupp om cirka 2-4 personer. Intill matplatsen finns en franskbalkong.
Från köket nås tvättstugan med tvättmaskin, torktumlare samt diskho och förvaringsskåp finns att tillgå i bostaden.

Bostaden öppnar sedan upp sig med ett trivsamt och väl tilltaget vardagsrum. Här rymmer du både soffgrupp och matgrupp om så önskas, perfekt rum för att samla både familj och vänner av den större skalan. Från vardagsrummet nås den inglasade balkong som både är rymlig, lättmöblerad och belägen i ett underbart solläge med sol under större delen av dagen.

Lägenheten erbjuder två stycken rymliga sovrum. Ena har inbyggda garderober samt plats för dubbelsäng. Det andra sovrummet har utgång till balkongen.
För ytterligare förvaring finns ett förråd belägen i entréplan som hör till lägenheten.

OMRÅDET:
Området med omnejd erbjuder flera sportanläggningar så som ishall och fotbollsplan. Ta med picknickkorgen till de närliggande grönområden eller strandbadet under sommaren. På vintern kan ni spendera dagen med härlig skridskoåkning eller långfärdsskidor.
Brf. Stensö är en stor och stabil förening med god ekonomi. Husen ligger i vinkel med minimal insyn på återvändsgata. Runt föreningens hus finns mysiga innergårdar med lekplatser och grillplatser samt lummiga skogspartier.

I närområdet finner vi Älta Centrum med matbutiker, detaljhandel samt restauranger. I närheten finns flertalet skolor, naturområden samt Ältasjön ett stenkast bort. Bussar med direktavgångar till Slussen, Gullmarsplan samt Haninge avgår från busshållplats på kort avstånd.
Ett perfekt boende för dig som värdesätter boendekvalité samt närhet till både goda kommunikationer och härlig natur!

VÄLKOMMEN HEM!

Mer om mäklarna