Zederslund, Motala

Zederslundsgatan 9B

Såld
  • 2 rum
  • 49,5 kvm
  • Bostadsrätt

Central tvåa med balkong

Välkomna till Zederslundsgatan 9B! Detta är lägenheten för dig som söker ett lugnt men centralt boende för en låg månadskostnad. I avgiften om 2603 kr/mån ingår värme, vatten, cirka 15 tv-kanaler och bostadsrättstillägg. Du bor bekvämt på första våningen, en halv trappa upp. Planlösningen består av hall, kök, sovrum med garderob, duschrum med tvättmaskin och vardagsrum med utgång till balkong med sol dagtid. Det finns två tillhörande källarförråd.

Bostadsrättsföreningen Zederslundshus är en stabil förening med god ekonomi och låga avgifter. Föreningens hus uppfördes på 1940-talet och lägenheterna karaktäriseras av bland annat extra takhöjd. Gemensam tvättstuga finns i hus 3. Föreningen tillhandlahåller även parkeringsplatser, carport och garage enligt kösystem. Det finns föreningslokal, hobbyrum, cykelförråd samt gemensam gård med gräsyta.

Här bor ni i trivsamma kvarter med närhet till både strandpromenaden samt Motala centrum med service och bekvämligheter i form av mataffärer, restauranger, apotek, torg, gallerior, hamnområde med mera. Busshållplats finns ett stenkast bort och på drygt en kilometers avstånd finns även centralstationen där ni med pendel, buss eller tåg smidigt tar er till flertalet orter.

Annonsen kommer att uppdateras med interiörbilder, kontakta ansvarig mäklare för mer information och intresseanmälan.

Mer om mäklarna