Östermalm, Motala

Östermalmsgatan 37B

Såld
  • 3 rum
  • 61,5 kvm
  • Bostadsrätt

Fint renoverad trea i populär förening

Välkommen till Östermalmsgatan 37B och denna fina trea i genomgående gott skick som är bekvämt belägen en halv trappa upp. Planlösningen erbjuder dubbla sovrum, ljust och fint kök med de rätta detaljerna samt en trevlig matplats i burspråk, ett kaklat duschrum med tvättmaskin, vardagsrum med utgång till balkong samt en hall. Boendet erbjuder även gott om förvaring. Mellan hall och det stora sovrummet finns ett garderobsutrymme med skjutdörrar som slukar mycket förvaring. I sovrummet finns även en vägg med garderober. Vidare finns ett tillhörande vindsförråd och ett tillhörande källarförråd.

Välmående HSB-förening med härlig innergård med grillplats, samlingsrum/övernattningslägenhet med bastu, gemensam tvättstuga, cykelförråd i källaren med mera. I avgiften ingår värme, vatten, tv, bostadsrättstillägg och sophämtning. Föreningen läser av förbrukningen av hushållsel i respektive lägenhet en gång per år och debiterar direkt till de boende via ett tillägg på avgiftsavierna. Fiber finns i fastigheten.

Här bor ni centralt med närhet till centrum, centralstationen, sport/simhall och trevlig promenadstråk vid Göta Kanal och i elljusspåret i Bondebacka.

Mer om mäklarna