Nedre Holm, Motala

Strandvägen 15A

  • 2 rum
  • 59 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 950 000 kr
Månadsavgift: 4 657 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Ljus tvåa högst upp i huset med utsikt mot Motala Ström

Välkomna till Strandvägen 15A med ett fint läge intill Motala Ström med promenadavstånd till centrum och pendeln. Lägenheten består av hall med garderober, kaklat badrum med tvättmaskin, ljust och fräscht kök, sovrum i bra storlek med skjutdörrsgarderober längs del av ena väggen samt rymligt vardagsrum med utgång till balkongen med bra solläge. Ni har utsikt mot Motala Ström från balkongen och från lägenhetens fönster. Det finns ett stort vindsförråd en trappa upp som tillhör denna lägenhet.

I månadsavgiften ingår värme, vatten, internet 100 Mbit/sek via gruppavtal hos Tele2 samt kabel-tv. Bostadsrättsföreningen har ett gemensamt elavtal och debiterar den boende för el enligt förbrukning via ett tillägg på avgiftsavin.

Brf Travaren är en HSB-förening bildad på 60-talet. Det finns en fin gemensam uteplats intill strömmen. I källaren på hus 15A-B finns gemensam tvättstuga, torkrum och övernattningsrum. Solpaneler på taken har installerats under hösten 2023. Föreningen hyr ut garageplatser och parkeringsplatser enligt kösystem. På Strandvägen 15A bor ni med promenadavstånd till Motala centrum och centralstationen. Busshållplats finns närmast på Strandvägen ett stenkast ifrån lägenheten.

Flexibelt tillträde. Välkommen att kontakta mäklare för visning!

Boka visning

  • Bokad visning, anmäl er via hemsidan. Varmt välkomna!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Nedre Holm, Motala

Strandvägen 15A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.