Mossen, Motala

Norra Herrgårdsgatan 57E

Såld
  • 4 rum
  • 94 kvm
  • Radhus

Fint bostadsrättsradhus med närhet till Varamon och centrum!

Bostadsrättsradhus på Norra Herrgårdsgatan 57E på Mossen, trevligt område med radhuslängor i lugnt och lummigt bostadsområde!

Entréplanet består av hall med nyare ytterdörr med ljusinsläpp. Kök från 2021 av märket Nordanro. Köket är fullutrustat med rostfri kyl/frys, integrerad diskmaskin, vinkyl, inbyggd ugn, inbyggd micro, bred häll, fläkt och bred diskho. Svarta skåpsluckor och vitt kakel. Belysning under överskåpen samt i de fina vitrinskåpen. Utrymme för matbord intill köksfönstret samt barstolar vid köksbänken. Duschrum/wc med tvättmaskin. Vardagsrum med utrymme för både soffgrupp och matsalsbord om så önskas. Utgång till uteplats under tak och grästäppa med häck. Övre plan med tre sovrum och wc. Radhuset har bra förvaringsmöjligheter i garderober samt i ett förråd under trappan och ett förråd på övervåningen. År 2021 renoverades bostaden med nytt kök, laminatgolv på entréplanet i ljusgrå kulör samt flertalet målade väggytskikt.

I avgiften ingår värme, vatten, sophämtning, tv-paket Lagom och bredband 100 via Telia. Föreningen har gemensam tvättstuga, bastu och motionsrum som de boende kan nyttja. Garageplatser hyrs ut via föreningen. Möjlighet finns även att parkera kostnadsfritt längs gatan. Härifrån har ni promenadavstånd till Varamon och centrum. Mataffär finns ett stenkast bort. Ni har även närhet till förskola, skola och kommunikationer.

Välkommen att anmäla er till visning!

Mer om mäklarna