Dunteberget, Motala

Åkersholmsvägen 4A

Såld
  • 4 rum
  • 82 kvm
  • Bostadsrätt

Ljus gavelfyra med låg månadskostnad i naturnära område

Välkomna till Åkersholmsvägen 4A och denna gavelfyra på våning tre av tre. Fönster i tre väderstreck bidrar till extra ljus och rymd. Här bor ni i lugnt område för en låg månadsavgift!

Lägenheten har genomgått en renovering 2023 med nytt kök, flertalet nya ytskikt och badrumsmöbler. Rumsfördelningen erbjuder tre sovrum, vardagsrum med utgång till balkong, fullutrustat kök med matplats intill fönster, fräscht duschrum med kaklade väggar och toppmatad tvättmaskin. Hall med praktiskt förråd/klädkammare som även nås från ena sovrummet. Till bostaden hör även ett vindsförråd och ett matkällarförråd.

Den låga månadsavgiften inkluderar värme, vatten, kabel-tv, sophämtning och tillgång till gemensam parkeringsyta. Parkeringsplatser på föreningens område är kostnadsfritt för de boende. Garage hyrs ut enligt kösystem. Det finns två tvättstugor, två torkrum och ett mangel/strykrum i markplan i angränsade byggnad. Fin innergård som är iordninggjord under senare år med dränering runt husen, asfaltering, belysning på gården och grönyta med gemensam uteplats. Föreningen tar väl hand om sina byggnader och har bland annat bytt tak, stammar och fönster. I närområdet finns busshållplats, pizzeria, närbutik och trevliga promenadstråk. Till Motala city tar ni er på cirka fem minuters bilväg.

Välkommen att anmäla er till visning!

Mer om mäklarna